Πάρκαρε παράνομα και τον «έπνιξαν» στα καρότσια!

Θα έχετε δει κάποια αυτοκίνητα που ξεμένουν παρκαρισμένα παραμονές λαϊκής, παρά τις ενημερώσεις των Δήμων, και περικυκλώνονται από πάγκους την επομένη, με τους ιδιοκτήτες να μην μπορούν να τα μετακινήσουν ως δείγμα παραδειγματισμού από τους πωλητές. Κάτι ανάλογο έκαναν υπάλληλοι σούπερ μάρκετ στην Αργεντινή σε έναν αναίσθητο, που άφησε το αμάξι του εκεί που τον βόλευε.

Δείτε ακόμα: Αυτόματο φρενάρισμα και στα καροτσάκια του σούπερ μάρκετ!(+video)

Ο οδηγός ενός Peugeot 308 για κάποιο λόγο, έκρινε πως το καλύτερο σημείο για να σταθμεύσει το αυτοκίνητό του ήταν ο χώρος που συγκεντρώνονται τα καρότσια. Οι υπάλληλοι του καταστήματος είδαν το γαλλικό χάτσμπακ παρκαρισμένο εκεί, όταν ετοιμαζόντουσαν να κλείσουν. Και το «περιποιήθηκαν» δεόντως, κάνοντας την δουλειά τους σαν να μην υπήρχε. Σύμφωνα με τον Arnold Angelini, που τράβηξε τις επίμαχες φώτο, είδε το περικυκλωμένο 308 στις 11 το βράδυ. Που σημαίνει ότι το μικρομεσαίο Peugeot παρέμεινε εκεί τουλάχιστον μέχρι το πρωί της επομένης, όταν το κατάστημα ξανάνοιξε.

Διαβάστε επίσης: Σταμάτησε οδηγό Toyota Supra για κουβέντα (+video)

Τα καρέ έγιναν διαδικτυακό «σουξέ» κατευθείαν, με 1.200 likes και πάνω από 6.800 κοινοποιήσεις στο Facebook σε μια εβδομάδα, με την συντριπτική πλειοψηφία των σχολίων και των αντιδράσεων να αποθεώνουν τους εργαζομένους για τον τρόπο που αντιμετώπισαν το χαρακτηριστικό περιστατικό αναισθησίας.

Get it on Google Play Download on the App Store