Παρθενική εμφάνιση για τη Hyundai στο Hollywood

Ακόμη ένα κάστρο κατάφερε να κατακτήσει η Hyundai, αυτή τη φορά αυτό της προβολής της μέσα από μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές του Hollywood. Έτσι, θα δούμε τα Hyundai Veloster, Kona και Santa Fe Next-Generation σε φαντασμαγορικές σκηνές.

Δείτε ακόμη: Hyundai υπόσχεται πιο σέξι αυτοκίνητα από την Alfa Romeo

Συγκεκριμένα, τα αυτοκίνητα της κορεάτικης μάρκας θα τα δούμε να πρωταγωνιστούν στην ταινία με πρωταγωνιστή τον υπερήρωα της Marvel ονόματι Ant-Man η οποία έχει τον τίτλο «Ant-Man and the Wasp».

Διαβάστε επίσης: Πρώτες σε αξιοπιστία η Hyundai και η Toyota

Τα αυτοκίνητα συνδέονται στενά με τους βασικούς χαρακτήρες της ταινίας, αυξάνοντας έτσι την αναγνωρισιμότητα της Hyundai στους φίλους της Marvel σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο κύριος Andreas-Christoph Hofmann, Vice President Marketing & Product της Hyundai Motor Europe δήλωσε σχετικά πως «αναζητούμε πάντα τρόπους για να δημιουργήσουμε μια συναισθηματική σχέση μεταξύ των πελατών και της μάρκας. Με τη συνεργασία αυτή φέρνουμε τα προϊόντα μας πιο κοντά στους πελάτες. Οι λάτρεις της Marvel μπορούν να γνωρίσουν τη μάρκα Hyundai και τα προϊόντα της με έναν διαφορετικό και πολύ διασκεδαστικό τρόπο».

Get it on Google Play Download on the App Store