Πένα Ferrari 575M Maranello ψάχνει ιδιοκτήτη!

Αντί να στείλετε γράμμα στον συμπαθή Άγιο, με την κόκκινη φορεσιά και την πλούσια γενειάδα ζητώντας το δώρο σας, σας προτείνουμε να δείτε το site της Collecting Cars και να δείτε την προς δημοπρασία Ferrari 575M Maranello. Και γιατί όχι ίσως τα καταφέρετε να την κάνετε δική σας!

H Ferrari 575M Maranello όλα αυτά τα χρόνια έχει δημιουργήσει μια φανατική μερίδα θαυμαστών, που πίνουν νερό στο όνομά της. Οι τρομερές αναλογίες της και ο ιδανικός συνδυασμός των σμιλευμένων καμπυλών της, με τις έντονες ακμές, δημιουργούν ένα απίστευτα αριστοκρατικό τελικό αποτέλεσμα. Η εικονιζόμενη Ferrari εισήχθη αρχικά στην Ιαπωνία και αργότερα μετακόμισε στον Καναδά, όπου και βρίσκεται ακόμα. Οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες φαίνεται πως την πρόσεχαν πάρα πολύ και δεν κάλυψαν πολλά χιλιόμετρα πίσω από το βολάν της. Για την ακρίβεια το κοντέρ γράφει μόλις 20.115 χλμ., νούμερο εξαιρετικά χαμηλό αναλογιζόμενοι τα χρόνια της Maranello. Το τελευταίο σέρβις έγινε τον Αύγουστο και το αυτοκίνητο είναι κυριολεκτικά σε κατάσταση καινούργιου, μιας και δεν έχει την παραμικρή βλάβη. Η εντυπωσιακή Ιταλίδα καλλονή κινείται από έναν κινητήρα 12 κυλίνδρων σε διάταξη V, 5,7 λίτρων με ισχύ 515 ίππων και 588 Nm ροπής. Νούμερα που προσφέρουν ένα 0-100 χλμ./ώρα της τάξεως των 4,2 δλ. και τελική ταχύτητα 325 χλμ./ώρα. Την μετάδοση της δύναμης εξασφαλίζει το 6τάχυτο ημιαυτόματο κιβώτιο τύπου F1, που ολοκληρώνει τις αλλαγές σε χρόνο dt.

Βαμμένη στο Rosso Corsa χρώμα, με της αντίστοιχης απόχρωσης δαγκάνες φρένων να ξεπροβάλλουν από τις ζάντες αλουμινίου των 18 ιντσών, συνθέτοντας ένα μοναδικό παρουσιαστικό. Στο εσωτερικό, ο αρχικός ιδιοκτήτης επέλεξε έναν συνδυασμό κόκκινου και μαύρου δέρματος και ανθρακονήματα στα paddles του κιβωτίου. Όσοι πιστοί προλάβετε, μιας και η δημοπρασία «κλείνει» στις 4 Ιανουαρίου, με το ποσό πλειοδότησης να βρίσκεται στα 26.075 καναδικά δολάρια ή διαφορετικά στα 17.980 ευρώ!

Get it on Google Play Download on the App Store