Πεθαμένη Lancia Aurelia του 1953 επανήλθε στη ζωή!

Μια Lancia Aurelia B20 GT του 1953 η οποία βρισκόταν σε άθλια κατάσταση, αναστήθηκε και έγινε πάλι σαν καινούργια, ύστερα από πολύ δουλειά και άφθονο μεράκι. Το κλασικό ιταλικό αυτοκίνητο χρειάστηκε πάνω από δυόμιση χρόνια για να επανέλθει στην αρχική του κατάσταση και τώρα θα τρέξει στο κλασικό ράλι Mille Miglia (15-18 Μαΐου 2019).

Δείτε ακόμη: Πωλούνται καινούργια Peugeot 405 με 9.200 ευρώ!

Την όλη ανακατασκευή ανέλαβε ο εξπέρ του είδους, Thornley Kelham, ο οποίος έχει ανακατασκευάσει ένα σημαντικό αριθμό Lancia Aurelia στο παρελθόν. Η συγκεκριμένη Aurelia B20 GT Series 3 βρέθηκε στις Η.Π.Α. με πάρα πολύ σκουριά και πολλά εξαρτήματα να είναι κατεστραμμένα ή να λείπουν. Εκτός από τις σκουριασμένα τμήματα του αμαξώματος το τούνελ της μετάδοσης είχε διαβρωθεί τελείως και χρειάστηκαν ενισχύσεις για την ακαμψία του πλαισίου.

Παρά την κακή κατάσταση του οχήματος, ο πελάτης του Thornley Kelham ήθελα να ξαναδεί την κλασική Lancia στην αρχική της δόξα. Το αμάξωμα αποκαταστάθηκε πλήρως με την ανακατασκευή νέων πάνελ, ενώ έγιναν πάρα πολλές επεμβάσεις για να επανέλθει στην αρχική του κατάσταση και να βαφτεί στο αρχικό, εργοστασιακό του μπεζ χρώμα. Φυσικά πλήρης ανακατασκευή από άκρη σε άκρη έγινε και στο εσωτερικό, το οποίο εντυπωσιάζει με την κομψότητά του και τη διαχρονική του πολυτέλεια.

Δείτε ακόμη: Ποιο ήταν το πρώτο αυτοκίνητο με κόφτη στις 10.000 σ.α.λ.;

Αφού η ανακατασκευή ολοκληρώθηκε, ο νέος ιδιοκτήτης της πανέμορφης Lancia Aurelia έκανε ένα ταξίδι 800 χιλιομέτρων χωρίς κανένα πρόβλημα. Εμείς του ευχόμαστε να απολαύσει το σπάνιο αυτό μοντέλο και φυσικά να το προσέχει σαν τα μάτια του για να μείνει για πάντα νέο!

Get it on Google Play Download on the App Store