Πέθανε και άφησε ένα Peugeot 406 με 162 χιλιόμετρα!

Πολύ άτυχος ήταν ένας Ολλανδός, ο οποίος το Φεβρουάριο του 1999 παρέλαβε το ολοκαίνουργιό του Peugeot 406, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε να το χαρεί καθόλου. Και αυτό γιατί αφού το πάρκαρε στο γκαράζ του σπιτιού του, πέθανε από μη καθορισμένη αιτία και άφησε πίσω του παρκαρισμένο το 406 με μόνο 162 χιλιόμετρα στο ταχύμετρο και δίχως να το αναζητήσει κανείς όλα αυτά τα χρόνια.

Δείτε ακόμη: Θα βγει Corolla με σήματα Suzuki

Οι σημερινοί πωλητές του αυτοκινήτου δεν γνώριζαν ακριβώς τι συνέβη μετά το θάνατο του πρώην κατόχου του 406 και πραγματικά κάνει πολύ εντύπωση ότι το αυτοκίνητο παρέμεινε ανέγγιχτο όλα αυτά τα 19 χρόνια. Μετά από ένα απαραίτητο… ξεσκόνισμα και πλύσιμο, το ολοκαίνουργιο αυτό μεσαίο Peugeot έμοιαζε ότι δεν είχε περάσει χρόνος από πάνω του και ήταν λες και βγήκε τώρα από το εργοστάσιο. Όσοι πιθανώς να το αναζητήσατε δεν προλάβατε, αφού το αυτοκίνητο πωλήθηκε σε άγνωστη τιμή.

Το συγκεκριμένο Peugeot 406 ήταν μια απλή και σε εξοπλισμό έκδοση του μοντέλου με τον κινητήρα πετρελαίου των 1.9 λτ. Πληροφοριακά, το μηχανικό αυτό σύνολο είχε ισχύ 90 ίππων και 196 Nm ροπής, επιτάχυνε το μεσαίο αυτοκίνητο των 1.275 κιλών από τα 0-100 χλμ./ώρα σε 14,5 δλ., η τελική του ταχύτητα έφτανε τα 177 χλμ./ώρα και η μεικτή κατανάλωση ήταν 6,9 λτ./100 χλμ.

Δείτε ακόμη: Πόσα λεφτά κερδίζουν ανά αυτοκίνητο οι εταιρίες;

Get it on Google Play Download on the App Store