Peugeot 3008 φτιαγμένο για περιπέτεια

Ένα και μοναδικό πρωτότυπο Peugeot 3008 φτιάχτηκε ειδικά για να διασχίσει ποτάμια, χωμάτινους δρόμους και γενικότερα δύσκολες συνθήκες εκτός της ασφάλτου. Συγκεκριμένα κινήθηκε στο βόρειο τμήμα της εικονικής διαδρομής Ho Chi Minh στο Βιετνάμ, με τα εξωτικά και γεμάτα πλούσια βλάστηση τοπία.

Δείτε ακόμη: 1.770 ίπποι και ένα…Suzuki Jimny (+video)

Το συγκεκριμένο Peugeot βασίζεται στην έκδοση 1.6 λτ. PureTech GT Line και διαθέτει μια σειρά από βελτιώσεις για κίνηση σε κάθε έδαφος. Για την επαφή με το έδαφος φροντίζουν τα χωμάτινα ελαστικά Grippy Cooper AT3 συνδυασμένα με ατσάλινες ζάντες 17 ιντσών, ενώ ο κινητήρας προστατεύεται από μια ποδιά. Τα φώτα LED οροφής στις μπάρες αλουμινίου οροφής προσφέρουν τον απαραίτητο φωτισμό κατά την οδήγηση σε δρόμους με χαμηλό φωτισμό. Επίσης, οι οδηγοί μπορούν να περάσουν τη νύχτα τους στην οροφή του 3008 μέσα σε μια πλήρως αναδιπλούμενη σκηνή που έχει τοποθετηθεί εκεί.

Επίσης, το one-off αυτό Peugeot 3008 με το σύστημα Advanced Grip Control ξεχωρίζει ακόμη από τις πράσινες λωρίδες στα πλαϊνά και από τη βάση ποδηλάτων, η οποία είναι κατάλληλη για να μεταφέρει τα trail ποδήλατα της Peugeot.

Δείτε ακόμη: Οι Κινέζοι κατασκεύασαν φορτηγό που κινείται με νεράκι!

Get it on Google Play Download on the App Store