Πήγε για test drive παρέα με το 3,66 μ. φίδι του!

Η δουλειά ενός πωλητή αυτοκινήτων, πέρα από το να δείξει τα μοντέλα, να λύσει όλες τις τυχόν απορίες των ενδιαφερόμενων, να κάνει τις παραγγελίες κ.λπ., μπορεί να του επιφυλάσσει και ορισμένες απρόοπτες καταστάσεις, οι οποίες μπορεί να τον κάνουν να γελάσει αλλά και να πάρει μεγάλη τρομάρα.

Δείτε ακόμη: «Αθάνατη» Mercedes με 2,1 εκατ. χλμ είναι σαν καινούργια!

Όσο και αν σας ακούγεται απίστευτο ή απίθανο, κάποιος ενδιαφερόμενος πήγε για να κάνει test drive ένα αυτοκίνητο, έχοντας μαζί του το… αγαπημένο του φίδι, μήκους 3,66 μέτρων! Ίσως έτσι ήθελε ο αγοραστής να επιτύχει μια καλύτερη τιμή ή ακόμα και να πάρει πιο γρήγορα το αυτοκίνητο. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά ακόμα περίεργα συμβάντα που έχουν καταγραφεί, σύμφωνα με την έρευνα που έχει κάνει η βρετανική εταιρία CarGurus.

Οι έμποροι των αυτοκινήτων αποκάλυψαν ότι πολλοί άνθρωποι φέρνουν τα κατοικίδια μαζί τους και φυσικά όχι μόνο γατάκια και σκυλάκια, αλλά ψάρια, φίδια, μέχρι και άλογο! Η λίστα περιλαμβάνει ακόμα μουσικά όργανα, αλλά και παντόφλες, επειδή οι πελάτες είπαν ότι μπορούσαν να οδηγήσουν μόνο με αυτές.

Δείτε ακόμη: Ρώσοι αστυνομικοί τουμπάρουν Lada Vesta! (+video)

Ποια είναι τα Top 10 πιο περίεργα ζώα και αντικείμενα που έφεραν οι αγοραστές για τη δοκιμαστική οδήγηση:

  1. «Τυχερό» αυγό
  2. Άλογο
  3. Τουφέκι
  4. Φίδι 3,66 μ.
  5. Ακορντεόν
  6. Παπαγάλοι
  7. Στρώμα
  8. Στάχτη αποθανόντος συγγενή
  9. Παντόφλες
  10. Κορμός
Get it on Google Play Download on the App Store