Πιο αγριεμένο Hyundai Veloster N Performance

To τμήμα εξατομίκευσης της Hyundai, δημιούργησε ένα μοναδικό πρωτότυπο Hyundai Veloster N Performance για την έκθεση SEMA 2019 και το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται αρκετά ενδιαφέρον.

Δείτε ακόμη: Πισωκίνητη «κλούβα» 408 ίππων από τη Hyundai (+video)

Το τύπου κουπέ Veloster Ν εξοπλίζεται με πολλά αξεσουάρ, τα οποία ενισχύουν ακόμα πιο πολύ τη δυναμική εικόνα του αμαξώματος και του εσωτερικού. Εξωτερικά, το Veloster N Performance Concept ξεχωρίζει από τις σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου OZ των 19 ιντσών με ελαστικά 235/35 R19, την εξάτμιση Capristo με τις δύο στρογγυλές απολήξεις και τα αεροδυναμικά βοηθήματα στον εμπρός προφυλακτήρα, στα μαρσπιέ, στον πίσω προφυλακτήρα και ειδικά η μεγάλη πίσω αεροτομή.

Το σπορ ύφος του τονίζουν με την σειρά τους η εισαγωγή αέρα στο καπό, ενώ τα δυναμικά του χαρακτηριστικά ενισχύουν οι αγωνιστική ανάρτηση της H&R, οι νέες αντιστρεπτικές δοκοί της Daewon, οι μπάρες θόλων, τα φρένα με τις 6πίστονες δαγκάνες εμπρός και 4πίστονες πίσω με δίσκους 380 χλστ. και 360 χλστ. αντίστοιχα.

Δείτε ακόμη: Έρχεται αγριεμένο Hyundai Kona N

Πολλές προσθήκες και αλλαγές παρατηρούνται και στο εσωτερικό του Veloster N Performance Concept. Επενδύσεις από αλκαντάρα στο τιμόνι, στο ταμπλό και στις πόρτες, διακοσμητικά από ανθρακόνημα, αλουμινένιος επιλογέας ταχυτήτων, σπορ πατάκια, κόκκινο μπουτόν εκκίνησης του κινητήρα και σπορ καθίσματα της Sabelt, διαμορφώνουν μια αγωνιστική εικόνα.

Όσον αφορά τον κινητήρα, η Hyundai δεν κάνει καμία αναφορά. Να υπενθυμίσουμε ότι το Veloster N Performance εφοδιάζεται με 2.0 λτ. turbo κινητήρα ισχύος 275 ίππων και 352 Nm ροπής, ενώ η κίνηση μεταδίδεται στους εμπρός τροχούς μέσω 6τάχυτου μηχανικού κιβωτίου.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Hyundai i20 1.0 T-GDI 100 PS

Get it on Google Play Download on the App Store