Πιο πολύχρωμο το Lada Vesta Sport

Το κορυφαίο μικρομεσαίο σεντάν μοντέλο της Lada, το Vesta Sport απευθύνεται σε ένα ειδικό κοινό, ακόμα και για την αγορά της Ρωσίας όπου και διατίθεται. Τώρα η γκάμα του διευρύνεται με τις δύο επιπλέον επιλογές των μεταλλικών χρωμάτων.

Δείτε ακόμα: 0-100 χλμ./ώρα με το νέο Lada Niva (+video)

Tο Vesta Sport από τον Ιανουάριο του 2019 που ξεκίνησε το λανσάρισμά του (μέχρι σήμερα έχουν πωληθεί 850 αυτοκίνητα), ήταν διαθέσιμο μόνο σε τέσσερα χρώματα: Το λευκό Glacial, το γκρι Typhoon, το ασημί Platinum και το κόκκινο Carnelian. Στην παλέτα του προστέθηκαν δύο ακόμα επιλογές μεταλλικών χρωμάτων, το μπλε Diving και το μαύρο Maestro. Σε συνδυασμό με τις κόκκινες ρίγες στους προφυλακτήρες και στα πλαϊνά, τονίζεται ο σπορ χαρακτήρας του αυτοκινήτου και έρχεται σε αντίθεση με το μπλε και το μαύρο.

Δείτε ακόμα: 0-100 χλμ./ώρα με το σπορ Lada Granta Drive Active

Να υπενθυμίσουμε ότι την κίνηση του πιο δυνατού Lada φροντίζει το 1.8 λτ. μηχανικό σύνολο βενζίνης απόδοσης 145 ίππων στις 6.000 σ.α.λ. και με ροπή 184 Nm στις 3.600 σ.α.λ. Η δύναμη περνάει στους εμπρός τροχούς μέσω ενός μηχανικού κιβωτίου 5 ταχυτήτων. Το μικρομεσαίο σεντάν των 1.322 κιλών επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 9,6 δλ. και η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 193 χλμ./ώρα.

Δείτε ακόμα: To Lada Samara είχε την φροντίδα της Porsche!

Οι τιμές του Vesta Sport ξεκινούν στην Ρωσία από 907.110 ρούβλια (η τρέχουσα ισοτιμία με ευρώ είναι 11.705 ευρώ).

Δείτε το και στο παρακάτω βίντεο να επιταχύνει στο 0-140 χλμ./ώρα.

Get it on Google Play Download on the App Store