Πιο «σαύρα» Lada δεν έχετε ξαναδεί! (+video)

Το εικονιζόμενο Lada είναι το πλέον χαμηλωμένο αυτοκίνητο το οποίο έχετε δει! Σχεδόν μηδενική απόσταση από το έδαφος, με την «κοιλιά» του να «γλύφει» το δρόμο!

Συχνά, πυκνά και χάρη στο διαδίκτυο έχουμε γνωρίσει πολλά βελτιωμένα – τροποποιημένα Lada. Αλλά σαν κι αυτή τη «σαύρα» δεν είχαμε ξαναδεί!

Δείτε ακόμα: Lada πισωκίνητο με χειροποίητη τετρακίνηση!

Μια ομάδα Ρώσων, που διατηρούν και το κανάλι iling show στο YouTube, περιέλαβαν ένα τετρακίνητο Lada και το έφτασαν στα όρια του. Κι αυτό γιατί, για να χαμηλώσει σε τέτοιο υπερβολικό βαθμό, έπρεπε να το τροποποιήσουν κατά πολύ. Για την ακρίβεια, ένα μεγάλο μέρος του αμαξώματος έχει κοπεί. Για να καταλάβετε το μέγεθος της τρέλας, οι πίσω τροχοί περνάνε μέσα στο χώρο της καμπίνας των πίσω επιβατών. Σε ότι αφορά τους εμπρός, οι θόλοι κόπηκαν, το καπό απέκτησε τρύπες κι από εκεί φαίνονται οι τροχοί. Σε κοινή θέα είναι όμως κι ένα μεγάλο μέρος του κινητήρα, ενώ έχουν αφαιρεθεί όλα τα παράθυρα συμπεριλαμβανομένου και του παρμπρίζ. Το τελικό της εξάτμισης ξεπροβάλει από το εμπρός δεξί φτερό!

Διαβάστε επίσης: Lada Niva «ντροπιάζουν» Mitsubishi Pajero (+video)

Οι μετατροπές συνεχίστηκαν, όμως στο αειθαλές Lada, αφού έχει τοποθετηθεί μια υδραυλική ανάρτηση και όταν το αυτοκίνητο είναι παρκαρισμένο, είναι ένα με το δρόμο. Υπάρχουν μόνο καθίσματα οδηγού και συνοδηγού, (τα πίσω αφαιρέθηκαν για να χωρέσουν οι ρόδες) με το αποκορύφωμα να είναι η μετατροπή του σε πισωκίνητο. Η μετάδοση της κίνησης πίσω, σε συνδυασμό με το χαμηλό βάρος δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό να κάνει τρελά «παντιλίκια».

Δείτε το απίθανο αυτό Lada στο παρακάτω βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store