Πήρε test drive Porsche 911 GT2 RS και την έκανε χάλι!

Ένας υποψήφιος αγοραστής μιας εκπληκτικής Porsche 911 GT2 RS, αποφάσισε να την πάρει για test drive, αλλά δεν την χάρηκε πολύ μιας και την τράκαρε σε λιγότερο από 2 χιλιόμετρα από την αντιπροσωπεία!

Το περιστατικό συνέβη στην Ουαλία, όπου πέρα από την Porsche, άλλα 5 αυτοκίνητα υπέστησαν σοβαρές ζημιές!

Δείτε ακόμα: «Τρένο» 650 ίππων η νέα Porsche 911 Turbo S

Δυστυχώς δεν υπάρχει υλικό για το πώς έγινε το ατύχημα και το ποιος είναι ο υπαίτιος για αυτό, αλλά το σίγουρο είναι πως το γερμανικό supercar έπαθε σοβαρή ζημιά. Για την ακρίβεια ο εμπρός προφυλακτήρας έχει καταστραφεί, όπως και το αριστερό φτερό, ενώ έχουν γίνει πολλές ακόμα ζημιές, ίσως και στην ανάρτηση. Δεν φαίνεται ωραίο και σίγουρα η επισκευή δεν θα είναι φθηνή. Ο οδηγός της Porsche ανέφερε πως δεν λειτούργησε το σύστημα πέδησης της Porsche 911 GT2 RS και για αυτό συνέβη το ατύχημα. Οι αρχές εξετάζουν την αιτία του ατυχήματος, αλλά το σημαντικότερο είναι πως κανείς από τους εμπλεκόμενους οδηγούς δεν τραυματίστηκε.

Διαβάστε επίσης: Έκαψε τον συμπλέκτη της Porsche σε κόντρα (+video)

H Porsche 911 GT2 RS κινείται από έναν διπλά υπερτροφοδοτούμενο boxer κινητήρα των 3.8 λίτρων, που αποδίδει 700 ίππους στις 7.000 σ.α.λ. και 750 Nm ροπής μεταξύ 2.500 – 4.500 σ.α.λ. Ισχύς που φτάνει στους πίσω τροχούς μέσω 7τάχυτου αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη κι εξασφαλίζει επιδόσεις της τάξης των 2,8 δλ. στο 0-100 χλμ./ώρα και τελική 340 χλμ./ώρα.

Get it on Google Play Download on the App Store