Ποιο χρώμα αυτοκινήτου ταιριάζει με όλα τα χρώματα ρούχων!

Η επιλογή του χρώματος του αυτοκινήτου μας γίνεται συνήθως με βάση τις προσωπικές μας προτιμήσεις. Μερικές φορές βέβαια μπορεί να παίξει μεγάλο ρόλο και η ψυχολογική κατάσταση που τυχαίνει να βρισκόμαστε εκείνη την περίοδο.

Το χρώμα που θα επιλέξεις αντανακλάει και τη δική σου προσωπικότητα ενώ τονίζει και κάποια χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου που ασυναίσθητα έχουμε ταυτίσει με το χρώμα. Για παράδειγμα, μόλις ακούς κόκκινο σου έρχεται στο μυαλό ένα γρήγορο και σπορ αυτοκίνητο. Ενώ όταν ακούς μαύρο άθελά σου σε παραπέμπει σε κάτι  «καταθλιπτικό» ή ακριβό.

Εκτός λοιπόν από το προσωπικό γούστο και τη ψυχολογία, έρχομαι να σου προσθέσω ακόμα έναν παράγοντα που παίζει σημαντικό ρόλο στην επιλογή χρώματος και αυτός είναι η μόδα! Οι γυναίκες έχουμε το συνήθειο –καλώς ή κακώς- να θέλουμε να είμαστε matcy-matchy με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Θες να συνδυάζουμε σακάκι με παντελόνι; Tσάντα με παπούτσι; Ο ψυχαναγκασμός μας να ταιριάζουν όλα μεταξύ τους και να υπάρχει μια χρωματική αρμονία στην εικόνα μας δεν πρόκειται να φύγει.

Ψάχνοντας λοιπόν το κατάλληλο χρώμα αυτοκινήτου καλό θα ήταν να επιλέξεις κάποιο το οποίο όχι μόνο θα αντανακλά τη προσωπικότητά σου αλλά θα ταιριάζει και με όλα σου τα σύνολα. Μπορεί να σου ακούγεται περίεργο και δύσκολο αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο απλό και εύκολο από όσο ακούγεται.

Όπως στο χώρο της μόδας υπάρχουν κάποια safe και must χρώματα που ταιριάζουν κυριολεκτικά με τα πάντα, έτσι υπάρχουν και στο χώρο του αυτοκινήτου. Εμείς λοιπόν ψάξαμε και σου βρήκαμε τα πιο ευκολοσυνδύαστα χρώματα αυτοκινήτων ώστε να οδηγείς μες στη… φινέτσα! Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά!

Δείτε όλο το άρθρο στο www.foreverwoman.gr

Get it on Google Play Download on the App Store