Ποιο νέο «κτήνος» έρχεται με 1000+ ίππους;

Η εταιρεία δημοσίευσε δύο teaser εικόνες που μας δίνουν μια πρώτη γεύση του ολοκαίνουργιου «κτήνους» που θα «βγει» το 2023. Οι εικόνες σκιάζουν το αυτοκίνητο, αποκαλύπτοντας μόνο την κομψή σιλουέτα του.

Η αμερικανική Rezvani, περί αυτής ο λόγος, κυκλοφόρησε το πρώτο Beast το 2014, χρησιμοποιώντας το Ariel Atom ως βάση του. Δεν είναι σαφές ακόμη εάν το νέο μοντέλο θα «πατήσει» σε νέα πλατφόρμα, αλλά οι εικόνες αποκαλύπτουν το νέο «κτήνος» με οροφή και πλήρως κλειστή καμπίνα, επομένως αυτό ίσως να σημαίνει σημαντικές αλλαγές. Το αυτοκίνητο διαθέτει αεροδυναμική σχεδίαση, χαμηλή οροφή, κυρτά φτερά και αεραγωγούς στα μπροστινά φτερά. Δυστυχώς δεν φαίνονται πολλά στο πίσω μέρος, αλλά ένα φωτισμένο, κόκκινο σήμα Rezvani και ένα μικρό σπόιλερ.

Το επερχόμενο Beast θα διαθέτει αμάξωμα από ανθρακονήματα και «εξωτικές» πόρτες. Η τροφοδοσία του θηριώδους αυτοκινήτου θα προέρχεται από έναν κινητήρα διπλού στροβιλοσυμπιεστή με διάταξη κινητήρα στο κέντρο και «βέλτιστη θέση καθίσματος για τον οδηγό», όπως αναφέρουν οι πληροφορίες. Αλλες λεπτομέρειες σχετικά με το σχέδιο, δεν έχουν διαρρεύσει.

Αναφορικά με την ιπποδύναμη, η εταιρεία δεν διευκρίνισε την ισχύ του κινητήρα, αλλά οι πληροφορίες κάνουν λόγο για περισσότερους από 1.000 ίππους. Η Rezvani προσφέρει το σημερινό θηρίο με έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα Honda που αποδίδει 500 ίππους, ο οποίος είναι ικανός να πιάσει τα πρώτα 100 χιλιόμετρα την ώρα σε 2,7 δευτερόλεπτα.

Πάντως, με βάση τις παραπάνω εικόνες teaser, φαίνεται ότι το νέο Beast δεν θα μοιάζει με το υπάρχων μοντέλο. Ωστόσο, δεν θα ξέρουμε με βεβαιότητα μέχρι να γίνουν τα αποκαλυπτήρια.

Αν αναρωτιέστε για συγκεκριμένη ημερομηνία πρεμιέρας, δεν είναι τίποτα ανακοινώσιμο προς το παρόν, ωστόσο η εταιρεία από την Καλιφόρνια είπε ότι το Beast 2023 θα έκανε το ντεμπούτο του κάποια στιγμή αυτό το καλοκαίρι! Οι ενδιαφερόμενοι πελάτες μπορούν να κάνουν κράτηση με επιστρεπτέα προκαταβολή μόλις 250 δολαρίων, δηλαδή 237 ευρώ με τη σημερινή ισοτιμία των δύο νομισμάτων.

Get it on Google Play Download on the App Store