Ποιος τραγουδιστής πουλάει την LaFerrari του με 3.000 χλμ;

Όταν είσαι επιτυχημένος και ειδικά στο χώρο του θεάματος σημαίνει ότι πληρώνεσαι αδρά. Οπότε δεν είναι πρόβλημα να αλλάζεις τα αυτοκίνητα σαν τα πουκάμισα, ακόμα κι αν είναι hypercars!

Όπως ο Jay Kay των Jamiroquai, ο οποίος έχει στην κατοχή του μια από τις 499 LaFerrari που έχουν κατασκευαστεί και μάλιστα σε αυτό το ιδιαίτερο πράσινο χρώμα, με την κωδική ονομασία Kermit Green.

Δείτε ακόμη: Πατέρας με LaFerrari και γιος με Porsche 918 Spyder (+video)

Ο Jay Kay είναι γνωστός συλλέκτης ακριβών και σπάνιων μοντέλων, έχει τη LaFerrari στην κατοχή του την τελευταία 5ετία (την αγόρασε το 2014), ενώ πέρα από το ιδιαίτερο χρώμα, την έχει «περάσει» και με ένα ειδικό φιλμ προστασίας από τα πετραδάκια που θα συναντήσει στο διάβα της. Η φροντίδα του ιταλικού hypercar είναι εξαιρετική, κάτι που φαίνεται κι από τις φωτογραφίες.

H Ferrari LaFerrari κινείται από έναν 6.3 λίτρων ατμοσφαιρικό κινητήρα, V12, όπου σε συνδυασμό με ένα ηλεκτρικό μοτέρ, το υβριδικό σύνολο αποδίδει 963 ίππους και προσφέρει επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα πάνω από 350 χλμ./ώρα.

Διαβάστε επίσης: Εσύ θα βελτίωνες μια Ferrari LaFerrari;

Αν τώρα σκοπεύετε να την αποκτήσετε, να σας ενημερώσουμε ότι προς το παρόν η τιμή απόκτησης δεν έχει ανακοινωθεί. Αλλά αν κρίνουμε ότι έχει λίγα παραπάνω από 3.000 χλμ., την οδηγούσε ένας αστέρας της μουσικής σκηνής, είναι και LaFerrari, εεε μάλλον δεν νομίζουμε η τιμή της να είναι προσιτή! Σίγουρα υπολογίστε μερικά εκατομμύρια ευρώ. Λέτε να δυσκολέψει την πώλησή της το… βατραχί χρώμα;

Get it on Google Play Download on the App Store