Πωλείται ένας άψογος και αυθεντικός ΚΙΤΤ! (+video)

Δεν υπάρχει πιθανότητα να μην θυμάστε την εμβληματική μαύρη Pontiac Trans Am που μίλαγε, πήγαινε μόνη της και απαντούσε στο κάλεσμα του οδηγού της μέσα από ένα ρολόι. Ο οποίος οδηγός δεν ήταν κάποιος τυχαίος, αλλά ο Michael Knight. Ή ακόμα καλύτερα, ο David Hasselhoff, η συμμετοχή του οποίου στον «Ιππότη της Ασφάλτου» εκτόξευσε τις μετοχές του στον χώρο της τηλεόρασης και του έδωσε τον άλλο πασίγνωστο ρόλο του, τον ναυαγοσώστη Mitch Buchannon στο Baywatch.

Δείτε ακόμα: To Rezvani Tank Military Edition είναι φρούριο! (+video)

Η συγκεκριμένη Trans Am συνδυάζει τόσο τα μοναδικά χαρακτηριστικά του KITT, όσο και την αύρα του Michael Knight. Αποτελεί πιστό αντίγραφο των αυτοκινήτων που συμμετείχαν στις 5 σεζόν της cult σειράς, ενσωματώνοντας ακόμα και δυνατότητα φωνητικών εντολών! Ο οδηγός δεν μπορεί να ενεργοποιήσει τον κλιματισμό ή να ρυθμίσει το ηχοσύστημα, αλλά μπορεί να θέσει συγκεκριμένες ερωτήσεις και ο KITT να του απαντήσει. Στην διαδραστική σχέση μεταξύ αυτοκινήτου-ανθρώπου συμμετέχει η οθόνη LCD, που προσομοιώνει την λειτουργία εκείνης του αυθεντικού Knight Industries Two Thousand.

Το εσωτερικό είναι ολόιδιο με αυτό των τηλεοπτικών αυτοκινήτων, ωστόσο αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει περισσότερο και από την σχεδίαση διαστημόπλοιου, είναι η υπογραφή του ίδιου του David Hasselhoff που κοσμεί φαρδιά-πλατιά το ταμπλό.

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το απόλυτο αγροτικό του πλανήτη! (+video)

Κάτω από το καπό συναντάμε έναν 5λιτρο V8 απόδοσης 165 ίππων, o oποίος σε συνδυασμό με το 3τάχυτο αυτόματο κιβώτιο μπορούσε να επιταχύνει το 1982 την Trans Am στα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε 9,2 χλμ./ώρα. Το κοντέρ γράφει 112.654 χλμ και πωλείται προς 60.000 δολάρια (αλλιώς, 52.640 ευρώ).

Get it on Google Play Download on the App Store