Πωλείται Ferrari με 220 ευρώ!

Ακούγεται σαν την ευκαιρία του αιώνα. Και δεν θα απείχε από τον χαρακτηρισμό, αν η εν λόγω Ferrari 599 GTB δεν αντιμετώπιζε κάποια γραφειοκρατικά ζητήματα…

Το κουπέ από το Μαρανέλο, με τον ατμοσφαιρικό V12 των 6 λίτρων και 620 ίππων, κατασχέθηκε πρόσφατα από τις Αρχές της επαρχίας Dongguan έπειτα από την εμπλοκή του σε ατύχημα. Ζημιές δεν υπέστη, ωστόσο ο έλεγχος φανέρωσε πως δεν υπήρχαν χαρτιά, ήταν εντελώς ανασφάλιστο και οι πινακίδες ήταν πλαστές. Το τοπικό Α.Τ. εικάζει πως πρόκειται για αυτοκίνητο που ανήκει στα κυκλώματα του εκεί υποκόσμου, έχοντας εισέλθει παράνομα στην χώρα. Κατά συνέπεια, οδηγήθηκε στην μάντρα της αστυνομίας με συνοπτικές διαδικασίες. Και εκεί θα παραμείνει, μέχρι κάποιος να διαθέσει το πόσο για την απόκτησή της.

Δείτε ακόμα: Mercedes 190 E 2.3 με 462 χλμ. σε τιμή… σοκ!

Το οποίο ξεκινά από τα 220 ευρώ. Αρχικά ήταν στα 310 ευρώ, ωστόσο προσφέρεται έκπτωση 30% για «να φεύγει». Πόθεν προέκυψε αυτή η τιμή; Η σκονισμένη, αλλά κατακόκκινη Ferrari, δεν μπορεί να κινηθεί σε κινεζικούς δρόμους. Δεν υφίσταται δηλωμένη σε καμία βάση δεδομένων, κάτι που ενισχύει τις υποψίες για παράνομη εισαγωγή και χρήση από τα εκεί «λουλούδια». Οπότε πωλείται για σκραπ. Σύμφωνα με την αστυνομία της Dongguan, η αξία της για «παλιοσίδερα» εκτιμήθηκε στα 310 δολάρια. Όπως είπαμε, η 599 δεν έχει κάποια σοβαρή ζημιά, που σημαίνει ότι αν βρεθεί λύση με την γραφειοκρατία μπορεί να κινηθεί. Τώρα πώς μπορεί να γίνει αυτό; Ενδεχομένως μόνο εντός πίστας και εφόσον εξασφαλιστεί κάποιου είδους ασφάλιστρο, αλλά και άδεια κυκλοφορίας.

Διαβάστε επίσης: Σπάνιο Renault 5 Turbo πωλείται σε απίστευτη τιμή

Δεν διευκρινίζεται αν το αυτοκίνητο μπορεί να γίνει εξαγωγή, όμως κάτι τέτοιο φαντάζει απίθανο δεδομένης της πλήρους απουσίας χαρτιών. Κατά πάσα πιθανότητα να το αγοράσει κάποιος Κινέζος και να την αποσυναρμολογήσει, προς διάθεση στην αγορά των ανταλλακτικών.

Get it on Google Play Download on the App Store