Πωλείται βανάκι των Μυστικών Υπηρεσιών!

Το αυτοκίνητο ανήκε στην φρουρά του Προέδρου των Η.Π.Α. κι έχει παραμείνει σχεδόν αυτούσιο, όπως όταν ήταν σε ενεργή υπηρεσία. Αυτό σημαίνει πως ένα μεγάλο μέρος του εξειδικευμένου εξοπλισμού παρέμεινε, όπως κι ο γιγαντιαίος V8 κινητήρας των 7.5 λίτρων!

Από μικρά παιδιά βλέποντας τις ταινίες του James Bond πολλοί θέλαμε να βρισκόμασταν στη θέση του. Είχε τα πιο εξελιγμένα και γρήγορα αυτοκίνητα, τα gadget τελευταίας τεχνολογίας αλλά κι όλες τις γυναίκες στα πόδια του!

Δείτε ακόμα: Γάτα παγίδευσε τη λιμουζίνα του Τραμπ!

Γιατί όμως τα λέμε όλα αυτά; Γιατί πλέον υπάρχει η ευκαιρία να γίνετε κι εσείς μυστικός πράκτορας, με τη βοήθεια ενός κατασκοπευτικού van που πωλείται. Το εικονιζόμενο μοντέλο έχει την κωδική ονομασία Roadrunner και πρόκειται για ένα τροποποιημένο Ford E-350. Η μετατροπή του κόστισε περίπου 92.000 ευρώ και προοριζόταν να χρησιμοποιηθεί από τις μυστικές υπηρεσίες για τη φύλαξη του τότε προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Bill Clinton.

Δείτε ακόμα: Πόσο αποτελεσματικός είναι ο Haldex του S3; (+video)

Στο κοντέρ έχει μόλις 32.473 χλμ. γιατί χρησιμοποιήθηκε για την προστασία του κατά τη διάρκεια δημόσιων εμφανίσεων. Παρόλα αυτά, τα service του γίνονταν συχνότερα από ότι όριζε ο κατασκευαστής, μιας και μια μηχανική βλάβη κατά τη διάρκεια μιας αποστολής θα ήταν ότι χειρότερο. Οπότε και είναι αναμενόμενο να πιστέψουμε τον πωλητή που αναφέρει πως το van λειτουργεί σαν καινούριο! Κάτω από το καπό υπάρχει ένας 8κύλινδρος κινητήρας 7.5 λίτρων, που αποδίδει 240 άλογα, ισχύς μικρή για το σχεδόν 2,2 τόνων αμάξωμα. Σίγουρα φωτιά στην άσφαλτο δεν θα έβαζε!

Διαβάστε επίσης: FBI: Η Κίνα κλέβει την αμερικάνικη ηλεκτρική τεχνολογία!

Βέβαια το βάρος αυξήθηκε μιας και τοποθετήθηκαν πολλά έξτρα, όπως ένα σετ μπαταριών, αλλά κι όλο το σύστημα παρακολούθησης των πιθανών στόχων. Επίσης, ο δορυφόρος και οι αναρίθμητες κεραίες του θα σας έχουν σε απευθείας σύνδεση με κάθε γωνιά του πλανήτη. Ο πωλητής του ισχυρίζεται πως είναι ιδανικό για να μετατραπεί σε αυτοκινούμενο, αλλά είναι κρίμα να πάει χαμένη αυτή η τόσο ξεχωριστή έκδοση. Η αξία ξεπερνάει τα 31.000 δολάρια, τα οποία ομολογουμένως είναι πολλά για μία έκδοση του 1994.

Δείτε ακόμα: Τα αυτοκίνητα με τους πιο ευχαριστημένους κατόχους

Get it on Google Play Download on the App Store