Πωλείται Honda NSX με μόλις 300 χλμ.! (+video)

Το Honda NSX ή Acura NSX για την αγορά της Β. Αμερικής, ήταν (και είναι) ένα από τα αγαπημένα σπορ αυτοκίνητα της δεκαετίας του 1990, το οποίο είχε στην κατοχή του και ο αείμνηστος Ayrton Senna. Το συγκεκριμένο NSX δημοπρατείται και αυτή την στιγμή έχει φτάσει τα 110.000 δολάρια (98.000 ευρώ), ενώ έχουν μείνει 3 μέρες μέχρι τη λήξη της τελευταίας προσφοράς. Σίγουρα είναι πολλά τα λεφτά, όμως από το 1994 μέχρι σήμερα το κοντέρ του έχει γράψει μόλις 300 χιλιόμετερα!

Παρά τα 25 χρόνια του φαίνεται σαν καινούργιο, μιας και ο προηγούμενος κάτοχος ήταν συλλέκτης αυτοκινήτων, ο οποίος και διατηρεί μια συλλογή με πάνω από 40 μοντέλα. Όλα με ελάχιστα χιλιόμετρα στο κοντέρ, τα οποία φυλάσσονται σε κλειστό και κλιματιζόμενο γκαράζ.

Δείτε ακόμη: 30 χρόνια Honda NSX! (+video)

Το συγκεκριμένο NSX το οποίο είναι βαμμένο σε αυτό το ιδιαίτερο σκούρο πράσινο χρώμα, (Brooklands Green, ο κωδικός του χρώματος), έχει έναν 3λιτρο VTEC κινητήρα, ο οποίος συνεργάζεται με 5αρι κιβώτιο ταχυτήτων. Αμφότερα είναι κυριολεκτικά άστρωτα μιας και όπως αναφέραμε έχουν διανυθεί μόλις 300 χλμ.! Πληροφοριακά, το μοτέρ του αποδίδει 270 ίππους και 285 Nm ροπής και επιταχύνει το βάρους 1.370 κιλών αμάξωμα από 0-100 χλμ./ώρα σε 5,9 δευτερόλεπτα.

Διαβάστε επίσης: Διτούρμπινο Honda NSX 700 ίππων για πολλά «γούστα» (+video)

Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι μόλις ένα από τα 34 NSX που έχουν αυτό το χρώμα, ενώ στο εσωτερικό του υπάρχει δερμάτινο σαλόνι, το οποίο βρίσκεται σε άριστη κατάσταση όπως διακρίνετε και από τις φωτογραφίες. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει το εργοστασιακό στερεοφωνικό Bose, τιμόνι με αερόσακο, αλλά και αυτόματο κλιματισμό.

Get it on Google Play Download on the App Store