Πωλείται Hyundai Atos με 13.700 χιλιόμετρα

Η Hyundai εισήλθε στην κατηγορία των μίνι αυτοκινήτων με το Atos το 1997, το οποίο έγινε πολύ δημοφιλές στη χώρα μας, ενώ ακόμα έχει ζήτηση στα μεταχειρισμένα. Το χαμηλό κόστος αγοράς, χρήσης και συντήρησης, η ευελιξία και πρακτικότητά του αποτέλεσαν βασικά του πλεονεκτήματα. Το 1999 έκανε την εμφάνισή του το πιο «εξευγενισμένο» Atos Prime, το οποίο ανανεώθηκε το 2003 και αντικαταστάθηκε το 2007 στην Ευρώπη από το σημαντικά καλύτερο, πρώτης γενιάς Hyundai i10.

Το εικονιζόμενο Hyundai Atos Prime, τραβάει αμέσως το ενδιαφέρον για κάτι πάρα πολύ βασικό. Στην αγγελία αναφέρεται ότι έχει διανύσει μόλις 13.700 χιλιόμετρα, παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει 17 χρόνια από το 2006 όταν ταξινομήθηκε. Σύμφωνα με την περιγραφή, το είχε συνταξιούχος, όμως για τους όποιους λόγους το κίνησε ελάχιστα. Ο τωρινός ιδιοκτήτης αγόρασε μεγάλο αυτοκίνητο και για αυτό το πουλάει, αλλά μέχρι τότε το μετακινεί γιατί προφανώς τον εξυπηρετεί. Στις φωτογραφίες βλέπουμε ότι δεν έχει χτυπήματα εξωτερικά, ενώ από το εσωτερικό φαίνεται ότι δεν έχει χιλιόμετρα, από τις επενδύσεις, το τιμόνι και τα χειριστήρια, τα οποία δεν είναι φθαρμένα. Η τιμή που το δίνει είναι χαμηλή (3.600 ευρώ) αναλογικά με τα πολύ λίγα χιλιόμετρά του, όμως βασικό μειονέκτημα είναι ότι δεν έχει air condition.

Πληροφοριακά, εφοδιάζεται με τον 1.1 λτ. κινητήρα, απόδοσης 63 ίππων και 97 Nm ροπής. Το 4κύλινδρο και 12βάλβιδο αυτό μοτέρ είναι οικονομικό σε κατανάλωση, έχει το απαραίτητο νεύρο (0-100 χλμ./ώρα σε 15,8 δλ.), αλλά ο θόρυβος που παράγει περνάει στην καμπίνα. Για την πόλη είναι ένα ιδανικό αυτοκίνητο, αφού είναι πολύ εύκολο στην οδήγηση, ευέλικτο, πρακτικό και με καλούς χώρους για τέσσερις επιβάτες και αποσκευές (211 λίτρα).

Get it on Google Play Download on the App Store