Πωλείται Opel Astra που έγινε Audi R8!

Το Opel Astra δεύτερης γενιάς ήταν ένα πολύ δημοφιλές αυτοκίνητο με εκατομμύρια πωλήσεις, ενώ παρόλο που η διάθεσή του στην Ευρώπη έχει σταματήσει εδώ και 15 χρόνια, κυκλοφορούν ακόμα πολλά τέτοια μοντέλα, κυρίως σε χάτσμπακ και σε σεντάν αμάξωμα.

Δείτε ακόμη: Ενοικιάζεται τανκς για γάμους και πάρτι! (+video)

Αρκετά από αυτά είχαν δεχτεί βελτιώσεις από τους κατόχους τους, με συνηθέστερες την προσθήκη μεγαλύτερων ζαντών και ελαστικών, αεροτομών, ελατηρίων χαμηλώματος, εξατμίσεων κ.ο.κ. Ωστόσο, ο κάτοχος ενός Astra Sedan του 2004 δεν αρκέστηκε σε τέτοιου είδους απλές μετατροπές και φαντάστηκε ότι το συντηρητικό οικογενειακό μικρομεσαίο θα μπορούσε να μεταμορφωθεί σε Audi R8!

Όπερ και εγένετο με πολύ φαντασία βεβαίως. Το εμπρός και πίσω τμήμα του αμαξώματος αλλάχτηκαν πλήρως, τοποθετήθηκαν νέοι προφυλακτήρες και φανάρια, μεγάλη μάσκα (στην αγγελία αναφέρει ότι είναι από R8) και αεραγωγοί τα πλαϊνά, δύο διπλές εξατμίσεις, μπόλικα συνθετικά μέρη στο αμάξωμα για να φαρδύνει και ζάντες 19 ιντσών της Oz. Για το εσωτερικό δεν υπάρχει φωτογραφία, όμως αναφέρεται ότι έχει επενδυθεί με δέρμα σε αποχρώσεις κόκκινου – μαύρου.

Δείτε ακόμη: Mercedes S55 AMG του 2003 ή καινούργιο Hyundai i20 1.0 Turbo;

Την κίνηση του εικονιζόμενου… Astra R8 αναλαμβάνει ένα 1.800άρι μοτέρ με 170 ίππους, οι οποίοι απέχουν μακράν από τους 420 ίππους του βασικού 4.2 λτ. FSI V8 του πιο απλού R8. Όσο για την τιμή του, ζητείται το ποσό των 2.500 ευρώ, ενώ στην αγγελία λέει ότι το αυτοκίνητο βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση (με 110.000 χλμ.) και έχουν επενδυθεί (μάλλον πετάχτηκαν) πολλά χρήματα σε αυτό.

Get it on Google Play Download on the App Store