Πωλείται ξεχασμένο Yugo με 700 χιλιόμετρα!

Κατά καιρούς έχουμε δει ξεχασμένα μέσα σε αποθήκες σπάνια αυτοκίνητα που αξίζουν μια περιουσία και για τα οποία κανείς δεν είχε ενδιαφερθεί για πολλά χρόνια, μέχρι που ξαφνικά ανακαλύφθηκαν όταν… απεβίωσε ο παλιός τους κάτοχος. Αυτή τη φορά όμως μέσα σε μια αποθήκη είχε ξεχαστεί από το 1988 ένα Yugo, όπου παρέμεινε εκεί ανέγγιχτο όλα αυτά τα 31 χρόνια με μόλις 468 μίλια (700 χλμ.) στο κοντέρ του.

Δείτε ακόμη: Είναι το Yugo το χειρότερο αυτοκίνητο όλων των εποχών;

Μάλιστα, δεν ανακαλύφθηκε σε κάποια αποθήκη ευρωπαϊκής χώρας, αλλά στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Μέριλαντ. Ακόμα φέρει τα προστατευτικά πλαστικά στις πόρτες, ενώ έχει διατηρηθεί σε τέλεια κατάσταση, τόσο εξωτερικά όσο και στο απείραχτο εσωτερικό του. Επιπλέον, υπάρχει και ένα ακόμα Yugo για ανταλλακτικά, αλλά είναι πολύ ταλαιπωρημένο με χτυπήματα και σκουριές.

Η τιμή που ζητά ο πωλητής είναι σίγουρα πολύ υψηλή, αφού ανέρχεται στα 9.000 δολάρια (8.040 ευρώ). Ωστόσο, αναφέρει ότι είναι ανοιχτός σε προσφορές γιατί του είναι δύσκολο να βγάλει μια τιμή για ένα αυτοκίνητο που δεν υπάρχει όμοιό του (σε αυτή την κατάσταση) στις ΗΠΑ.

Δείτε ακόμη: Yugo Zastava σκέτο τέρας, με 5.3 λτ. V8 (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store