Πωλούνται ανταλλακτικά BMW πριν κυκλοφορήσει

Μια αρκετά περίεργη υπόθεση εκτυλίσσεται στους διαύλους του Διαδικτύου, όπου τίθενται προς πώληση ανταλλακτικά της BMW M5 CS πριν καν παρουσιαστεί επίσημα!

Δείτε ακόμα: Βελτίωση BMW M5 πιο ακριβή από το αυτοκίνητο!

Η σκληροπυρηνική έκδοση της M5 βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο δοκιμών, με το ντεμπούτο να είναι προγραμματισμένο για τα τέλη του έτους-αρχές επόμενου. Ακόμα και οι πληροφορίες σχετικά με την τέταρτη κατά σειρά Competition Sport (μετά τις M2, M3 και M4)  είναι περιορισμένες, αναφέροντας μικρότερο βάρος και καλύτερες επιδόσεις. Παρόλα αυτά, πριν καν απαθανατιστεί η έκδοση παραγωγής, ένας Πολωνός πουλάει στο ίντερνετ εξαρτήματα του αυτοκινήτου! Συγκεκριμένα, ολόκληρη μετόπη κομπλέ με φτερά και καπό, ταμπλό, πόρτα πορτμπαγκάζ, πίσω φτερά και φανάρια.

Διαβάστε επίσης: Το σημείο του κόσμου που οι νέες BMW χαλάνε

Μάλιστα, από την ώρα που κυκλοφόρησε η είδηση μέχρι τώρα, ταμπλό και πίσω μέρος έχουν πουληθεί. Το εναπομείναν εμπρός μέρος τιμολογείται στις 47.999 ζλότι, ή 10.670 ευρώ. Ουδείς γνωρίζει πως κατάφεραν να βρεθούν ανταλλακτικά μοντέλου BMW υπό εξέλιξη με πωλητήριο, με το πιθανότερο ενδεχόμενο να αναφέρει αποσυναρμολόγηση κάποιου πρωτοτύπου ή αυτοκινήτου προπαραγωγής. Όπως και να ‘χει, πρόκειται για ένα πρωτόγνωρο είδος διαρροής. Εδώ δεν μιλάμε για φωτογραφίες ή τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά για ολόκληρα κομμάτια του οχήματος! Η BMW πάντως, ακόμα δεν έχει προβεί σε δηλώσεις.

Get it on Google Play Download on the App Store