Πολύνεκρο τροχαίο στην Εγνατία Οδό

Λίγες μέρες μετά την τραγωδία με τους έξι νεκρούς σε τροχαίο στην Εγνατία Οδό στο ύψος της Καβάλας, ακόμη ένα πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί, αυτή τη φορά λίγο έξω από την Αλεξανδρούπολη. Τρία άτομα σκοτώθηκαν και επτά τραυματίστηκαν, ενώ το όχημα στο οποίο επέβαιναν κινούνταν με κατεύθυνση προς το νομό Ροδόπης.

Δείτε ακόμα: Tραγωδία στην Εγνατία Οδό: 3 παιδιά ανάμεσα στους νεκρούς

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων Α.Π.Ε.-Μ.Π.Ε., το αυτοκίνητο με πινακίδες Ιταλίας, που μετέφερε παράτυπους μετανάστες, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να χάσουν ακαριαία τη ζωή τους δύο άνδρες, ενώ μια γυναίκα εξέπνευσε κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Έβρου. Το δυστύχημα είναι παρόμοιο με αυτό στην Καβάλα, όπου και εκεί αφορούσε την παράνομη διακίνηση μεταναστών.

Ακόμη ένα άτομο, σοβαρά τραυματισμένο, βρίσκεται στο χειρουργείο και δίνει μάχη για την ζωή του, ενώ μεταξύ των τραυματιών είναι και δυο παιδιά, τα οποία νοσηλεύονται εκτός κινδύνου, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις.

Διαβάστε επίσης: Και για αυτό δεν πηγαίνουμε από τη Λ.Ε.Α. (+video)

Ο διακινητής, ο οποίος ήταν και ο οδηγός του αυτοκινήτου, φέρεται να επιχείρησε να διαφύγει μετά την πρόσκρουση του οχήματος στις προστατευτικές μπαριέρες, σύμφωνα με τη μαρτυρία μιας εκ των τραυματιών.

Οι αστυνομικές αρχές διερευνούν τα αίτια της τραγωδίας και δεν αποκλείουν κανένα ενδεχόμενο.

Get it on Google Play Download on the App Store