Porsche 911 GT2 RS MR: Tο ταχύτερο πολιτικό αυτοκίνητο (+video)

Με χρόνο 6 λεπτά 40 δευτερόλεπτα και 3 δέκατα, η Porsche 911 GT2 RS είναι πλέον το ταχύτερο πολιτικό αυτοκίνητο στην θρυλική πίστα του Nurburgring, ξεπερνώντας κάθε άλλο μοντέλο. Προσοχή όμως… Δεν μιλάμε για το ταχύτερο αυτοκίνητο παραγωγής και αυτό γιατί η συγκεκριμένη Porsche έχει κάποιες μικρές βελτιώσεις από την Manthey-Racing.

Δείτε ακόμη: Έτσι σβήνουμε το λαμπάκι του Check Engine (+video)

Το ταχύτερο αυτοκίνητο παραγωγής είναι η Lamborghini Aventador Superveloce Jota με χρόνο 6 λεπτά, 44 δευτερόλεπτα και 97 εκατοστά. Και πως διακρίνουμε αν ένα αυτοκίνητο είναι παραγωγής ή όχι; Πρέπει να μπορεί να το αγοράσει κάποιος από την αντιπροσωπεία της μάρκας και φυσικά να έχει παραχθεί σε αρκετές μονάδες. Κάτι που στην περίπτωση της Porsche 911 GT2 RS MR δεν ισχύει.

Πίσω από το τιμόνι του γερμανικού supercar ήταν ο 31χρονος Lars kern, ο οποίος έχει βοηθήσει και στις δοκιμές εξέλιξης του αυτοκινήτου στις οποίες και συμμετείχε. Δυστυχώς, τόσο η Porsche όσο και ο βελτιωτικός οίκος δεν έχουν δώσει πληροφορίες σχετικά με τις βελτιώσεις που έχει δεχτεί το αυτοκίνητο.

Διαβάστε επίσης: Αυξήσεις «μαγειρεύουν» οι ασφαλιστικές

Ας δούμε όμως στο video που ακολουθεί πιο κάτω την προσπάθεια αυτοκινήτου και οδηγού και το πώς έγινε το ρεκόρ στην «πράσινη κόλαση».

Get it on Google Play Download on the App Store