Porsche 993 + 500.000 ευρώ = Gunther 400R

Η Gunther Werks είναι μία εταιρεία βελτιώσεων και ανακατασκευών, η οποία εδώ και περίπου έναν χρόνο ασχολείται διεξοδικά με το πρότζεκτ που λέγεται Porsche 993 400R. Πλέον, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μας ανακοινώσει πως είναι έτοιμη να δώσει σάρκα και οστά στο εγχείρημά της, καθώς θα κατασκευάσει συνολικά 25 Porsche 993 400R, στις εγκαταστάσεις της στη Νότια Καλιφόρνια.

Δείτε επίσης: Ρεκόρ όλων των εποχών η Porsche στο Nurburgring

Και αν αναρωτιέστε τι είναι αυτή η εξίσωση στον τίτλο του θέματός μας που βλέπετε και πιο πάνω, τότε πολύ απλά πρέπει να σας πούμε πως για να πάρει κάποιος μια 400R πρέπει να πάει στην Gunther Werks μία Porsche 993 ως αυτοκίνητο δωρητή και να πληρώσει 500.000 ευρώ!

Φυσικά το τίμημα μπορεί να μοιάζει μεγάλο για εμάς τους κοινούς θνητούς, για κάποιους άλλους όμως είναι… ακόμη μία μέρα στη δουλειά. Έτσι, πληρώνοντας το παραπάνω τίμημα, θα μπορούν να πάρουν μία Porsche 400R η οποία θα βασίζεται στο αυτοκίνητό τους και θα είναι ακριβώς όπως τη θέλουν αυτοί, καθώς θα έχουν να επιλέξουν ανάμεσα από μία σειρά μοναδικών χρωμάτων και συνδυασμών υλικών.

Διαβάστε ακόμη: Nissan GT-R50 με… ιταλικό ταμπεραμέντο (+video)

Όσον αφορά στα μηχανικά μέρη αυτής της Porsche, στις πλάτες των επιβατών βρίσκεται ένας 4.0 λτ. κινητήρας ο οποίος αποδίδει 400 ίππους και 450 Nm ροπής (η εργοστασιακή έκδοση εφοδιάζεται με μοτέρ 3.6 λτ. 270 ίππων).

Get it on Google Play Download on the App Store