Πως η αστυνομία ελέγχει τις άσκοπες μετακινήσεις

Η Ελληνική αστυνομία συνεχίζει τους συστηματικούς ελέγχους σε όλη τη χώρα για τις άσκοπες μετακινήσεις και δυστυχώς υπάρχουν καθημερινά πολλοί παραβάτες. Παρά τα μέτρα της απαγόρευσης κυκλοφορίας που ισχύουν στη χώρα μας για τον περιορισμό της διασποράς του κοροναϊού, υπάρχουν πολλοί που συνεχίζουν να μην υπακούουν και να μην έχουν πάρει στα σοβαρά την πανδημία.

Δείτε ακόμα: Κοροναϊός στο αυτοκίνητο: Τι να προσέξετε

Αυτός είναι και ένας λόγος που τα μέτρα της απαγόρευσης της κυκλοφορίας θα διαρκέσουν πολύ περισσότερο από τις 6 Απριλίου, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγες ώρες ο υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης. Ίσως να παρθούν πιο σκληρά μέτρα και να επιβάλλονται μεγαλύτερα πρόστιμα για τους παραβάτες, αφού μόνο έτσι, ίσως βάλουν κάποιοι ανεύθυνοι μυαλό και σταματήσουν να κυκλοφορούν χωρίς λόγο, χωρίς μάλιστα να παίρνουν τα βασικά μέσα προστασίας (γάντια – μάσκα).

Δείτε ακόμα: Κοροναϊός στο βενζινάδικο: Τι να προσέξετε

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020, ημερομηνία έναρξης του μέτρου περιορισμού της κυκλοφορίας, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 5.762 παραβάσεις και έχουν επιβληθεί ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα. Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Δείτε ακόμα: Στα 0,24 ευρώ/λίτρο η τιμή της βενζίνης στις Η.Π.Α.!

Μένουμε σπίτι και δεν μετακινούμαστε άσκοπα, για το καλό όλων μας.

Παρακολουθείστε παρακάτω και το βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store