Πως σας φαίνεται το νέο Kia Sorento;

Το δημοφιλές SUV της Kia ετοιμάζεται να μπει στην νέα, 4η κατά σειρά γενιά του, ξεκινώντας παράλληλα και την ευρωπαϊκή εμπορική του καριέρα το 2020. Ωστόσο, στην Ελλάδα είχε λανσαριστεί μόνο η πρώτη γενιά του και από εκεί και έπειτα δεν έκανε ξανά την εμφάνισή του. Εμείς σας δείχνουμε τα τελευταία σκίτσα με τη βοήθεια του ρώσικου site Kolesa!

Οι Ρώσοι συνάδελφοι εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και με τη βοήθεια της τεχνολογίας και του ανεξάρτητου σχεδιαστή Nikita Chuiko, μας έδωσαν μια γεύση για πως θα είναι το κορεάτικο SUV.

Δείτε ακόμη: XCeed: Το πρώτο Kia με ψηφιακό πίνακα οργάνων

Με την πρώτη ματιά είναι αντιληπτό πως το νέο Sorento έχει μια πιο αιχμηρή και σφηνοειδή εμφάνιση, όπου ξεχωρίζουν τα μεγάλα και λεπτά φωτιστικά σώματα, τα οποία μπαίνουν μέσα στη μάσκα, ενώ σαφώς και το Tiger Nose κάνει την εμφάνιση του και στο Sorento. Στο οπίσθιο μέρος ακολουθείται η ίδια σχεδιαστική φιλοσοφία με το εμπρόσθιο τμήμα, δηλαδή λεπτά και μεγάλα φωτιστικά σώματα, ενώ οι προστατευτικές επενδύσεις στο εμπρός και πίσω μέρος προφυλακτήρα ενισχύουν τον off road χαρακτήρα του.

Διαβάστε επίσης: Kia Stonic 1.6 Diesel με έκπτωση και χαμηλό επιτόκιο

Το νέο Kia Sorento εξελίσσεται με την κωδική ονομασία MQ4 και θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του το 2020, αμέσως μετά την παρουσίαση του Kia Optima. Σε ότι αφορά την κινητήρια γκάμα, αυτή αναμένεται να είναι πλήρης με επιλογές βενζίνης και πετρελαίου, ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρχει και plug-in hybrid έκδοση του Sorento, αλλά προς το παρόν δεν έχει δοθεί καμία παραπάνω πληροφορία.

Get it on Google Play Download on the App Store