Πόσα δίνατε για αυτή τη ρωσική Lexus Celica;

Η Toyota Celica είναι από τα πιο αγαπημένα ιαπωνικά αυτοκίνητα, ανεξαρτήτως γενιάς. Για κάποιους, όμως, δεν φτάνει το επίπεδο θελκτικότητας των Lexus. Για αυτό και στη Ρωσία, κάτι τέτοια είναι «ψιλά γράμματα» και αρχίζουν οι πατέντες.

Δείτε ακόμα: 31 χρόνια Lexus: To κερδισμένο στοίχημα της Toyota

Αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες, είναι μια Celica T-Sport. Με τον 1.8 VVTL-i των 192 ίππων κάτω από το καπό και όλα τα παρελκόμενα, πλην του εξατάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου. Η συγκεκριμένη έχει ένα 4άρι αυτόματο και πρόκειται για ιαπωνική βερσιόν, όπως φανερώνει το δεξιοτίμονο της κατασκευής και το κοντέρ που σταματά στα 180 χλμ./ώρα (το ανώτατο όριο στην Ιαπωνία). Οι 18άρες ζάντες της Rota και το νέο καπό με τον μεγαλύτερο αεραγωγό, υπό κανονικές συνθήκες θα κέρδιζαν τις εντυπώσεις, μαζί με το body kit. Εδώ όμως, είπαμε. Έχουμε να κάνουμε με Lexus Celica.

Διαβάστε επίσης: Πωλείται άψογη Toyota Celica GT-Four Carlos Sainz

Στο εμπρός μέρος έχει πάρει θέση η χαρακτηριστική μάσκα της premium ιαπωνικής φίρμας, σε μια προσπάθεια να μοιάσει η Celica στο LC500. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται η διαμόρφωση των εμπρός, αλλά κυρίως των πίσω, φωτιστικών σωμάτων. Η τετραπλή απόληξη της εξάτμισης δεν θα μπορούσε να λείπει, ούτε η πλήρης κάλυψη του εσωτερικού από δέρμα (αμφιβόλου ποιότητας είναι η αλήθεια). Τα σήματα της Toyota έχουν αφαιρεθεί από παντού, με αυτά του «F Sport» στη θέση τους προκειμένου το τελικό αποτέλεσμα να δείχνει περισσότερο Lexus.

Δείτε ακόμα: Η ρωσική Lamborghini των 14.500 ευρώ! (+videos)

Αν σας κέντρισε το ενδιαφέρον, το εν λόγω κράμα πωλείται. Είναι μοντέλο του 2001 και με 104.000 χλμ. στο κοντέρ, έχοντας ένα κοστολόγιο της τάξης των 749.000 ρουβλιών. Δηλαδή 9.301 ευρώ, ίσως για τη μοναδική Lexus Celica που κυκλοφορεί. Τα δίνατε;

 

Get it on Google Play Download on the App Store