Πόσο κάνει το VW T-Roc Cabriolet;

Η Volkswagen «άνοιξε» κατά πολύ την γκάμα των SUV μοντέλων της με την έλευση του T-Roc Cabriolet, το οποίο είναι το πρώτο cabrio μοντέλο στην κατηγορία, συνδυάζοντας SUV χαρακτηριστικά με «ξεσκέπαστο» αμάξωμα!

Δείτε ακόμα: Ποια είναι η τιμή του VW T-Roc R στην Ελλάδα;

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε η τιμή διάθεσής του στην αγορά της Γερμανίας. Εκεί, η βασική έκδοση με τον 1.0 TSI κινητήρα των 115 ίππων με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, προσφέρεται στην τιμή των 27.495 ευρώ.

Αμέσως μετά ακολουθεί η δυνατότερη έκδοση με τον 1.5 TSI κινητήρα των 150 ίππων με την τεχνολογία απενεργοποίησης των κυλίνδρων (ACT) και τιμή 30.075 ευρώ. Όποιος το θελήσει με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG 7 σχέσεων θα πρέπει να καταβάλει 32.025 ευρώ. Αν τώρα στις παραπάνω εκδόσεις ενσωματωθεί το δυναμικό πακέτο R-Line, οι τιμές διαμορφώνονται στα 32.810 και 34.835 ευρώ αντίστοιχα, ενώ ο υποψήφιος πελάτης μπορεί να επιλέξει μέχρι και ζάντες 19 ιντσών για το T-Roc του.

Δείτε ακόμη: Το VW Polo προσέχει τα νώτα του οδηγού του!

Να θυμίσουμε πως το νέο και πολλά υποσχόμενο VW T-Roc Cabriolet βασίζεται στην πλατφόρμα MQB, έχει μήκος 4.268 χλστ., πλάτος 1.811 χλστ., ύψος 1.522 χλστ. και μεταξόνιο 2.630 χλστ., προσφέροντας παράλληλα άνετους χώρους στους επιβάτες. Το T-Roc Cabriolet εξοπλίζεται με μια κλασική, υψηλής ποιότητας μαλακή οροφή, η οποία αναδιπλώνεται σε μόλις εννέα δευτερόλεπτα. Αυτό είναι εφικτό ακόμη και εν κινήσει και σε ταχύτητες έως και 30 χλμ./ώρα, χάρη σε ένα ηλεκτροϋδραυλικό μηχανισμό, ασφαλίζει και απασφαλίζεται χρησιμοποιώντας ένα ηλεκτρομηχανικό σύστημα.

Δείτε ακόμη: Νέο VW Passat: Ιδανικό και για εταιρικούς πελάτες

Οι επιβάτες στο T-Roc Cabriolet είναι από κάθε άποψη προστατευμένοι χάρη στην πτυσσόμενη προστασία ανατροπής, που βρίσκεται πίσω από τα καθίσματα των πίσω επιβατών. Στην περίπτωση υπέρβασης συγκεκριμένης τιμής πλευρικής επιτάχυνσης ή κλίσης του αυτοκινήτου, το σύστημα προστασίας ανατροπής του T-Roc Cabriolet αναπτύσσεται μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου προς τα πάνω και στο ύψος των πίσω προσκέφαλων. Επιπλέον, το T-Roc Cabriolet έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει κορυφαία επίπεδα ασφάλειας με το ενισχυμένο πλαίσιο παρμπρίζ και πολυάριθμες δομικές τροποποιήσεις, όπως στο κάτω μέρος του πλαισίου, στα πλευρικά πάνελ, στα εγκάρσια στοιχεία και στις πόρτες.

Διαβάστε επίσης: Το VW T-Roc Cabriolet συγγενεύει με την Porsche

Get it on Google Play Download on the App Store