Πόσο πωλούνται τα Lada Niva Travel στην Ελλάδα;

Η Lada μπορεί να μη διαθέτει επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα, όμως το αγοραστικό κοινό δείχνει ενδιαφέρον για τη μάρκα και ειδικά για τα εκτός δρόμου μοντέλα της. Κάποιες εμπορίες αναφέρουν στις αγγελίες τους ότι δέχονται παραγγελίες για όλα τα Lada με δύο χρόνια εγγύηση, όπως ισχύει και για την συγκεκριμένη (δείτε εδώ).

Πιο συγκεκριμένα για το Lada Niva Travel οι τιμές του στην Ελλάδα ξεκινούν από 21.500 ευρώ και φτάνουν μέχρι τα 26.500 ευρώ, ανάλογα πάντα την έκδοση. Ανεξαρτήτως μοντέλου την κίνηση του κόμπακτ σκληροτράχηλου εκτός δρόμου ρωσικού αυτοκινήτου αναλαμβάνει το μηχανικό σύνολο των 1.690 κ.εκ. Η απόδοσή του φτάνει τους 80 ίππους και τα 127 Nm ροπής, επιταχύνοντας το βαρύ αμάξωμα των 1.485 κιλών στο 0-100 χλμ./ώρα σε 19,0 δλ. και με την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 140 χλμ./ώρα. Επίσης, η Lada ανακοινώνει μεικτή κατανάλωση 10,2 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 216 γρ./χλμ.

Να υπενθυμίσουμε ότι το Lada Niva Travel παρουσιάστηκε σημαντικά ανανεωμένο, τον Δεκέμβριο του 2020. Άλλαξε σημαντικά σε σχεδιασμό εξωτερικά και αναβαθμίστηκε εσωτερικά, ωστόσο και πάλι είναι παλιάς τεχνολογίας. Το πιο «εκσυγχρονισμένο» Niva εξοπλίζεται με ένα μόνιμο σύστημα τετρακίνησης, το οποίο παρέχει ισόποση κατανομή και συνεχή μετάδοση ροπής σε όλους τους τροχούς, με τη δυνατότητα μηχανικού κλειδώματος του κεντρικού διαφορικού και ενεργοποίησης.

Το πιο ακριβό των 26.500 ευρώ εξοπλίζεται με ESP, ηλεκτρικά παράθυρα και καθρέπτες, προβολείς ομίχλης, ζάντες αλουμινίου, θερμαινόμενα καθίσματα, air condition, κάμερα οπισθοπορείας, ηχοσύστημα και σύστημα πλοήγησης.

Get it on Google Play Download on the App Store