Πουλάει σαν ζεστό ψωμί η νέα Toyota Supra!

Το μοντέλο με μακρά ιστορία της ιαπωνικής μάρκας, μας συστήθηκε προ μηνών και άπαντες εντυπωσιάστηκαν από το δυναμικό παρουσιαστικό, αλλά και από τις εξαιρετικές επιδόσεις του.

Κάτι που αποδεικνύεται κι από το γεγονός ότι ήδη έχουν γίνει sold out οι 900 Toyota Supra, που προορίζονταν για τις ευρωπαϊκές αγορές, με τις παραδόσεις να αναμένονται εντός του έτους.

Δείτε ακόμη: Αυτή είναι η ταχύτερη Toyota Supra στο Nurburgring (+video)

Η λίστα αναμονής αυξάνει συνεχώς, όπου για να είμαστε πιο ακριβείς, μπορεί να φτάσει έως και τους 12 μήνες. Το εμβληματικό μοντέλο της Toyota, ωδή στην αυτοκίνηση, προσφέρεται στις ευρωπαϊκές αγορές με τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 3 λίτρων, απόδοσης 340 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων.

Διαβάστε επίσης: Η πρώτη βελτιωμένη νέα Toyota Supra TRD είναι εδώ!

Όπως δήλωσε κι ο Επικεφαλής Μηχανικός για την Toyota, Tetsuya Tada, «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους θαυμαστές της μάρκας και ειδικότερα της Supra, που μας τιμάνε με την επιλογή τους να αποκτήσουν το νέο μοντέλο. Ως επικεφαλής μηχανικός, έχω να δηλώσω, ότι όποιος καθίσει πίσω από το βολάν της νέας Toyota Supra θα βιώσει εκ νέου τι σημαίνει οδηγική απόλαυση».

Για τον εορτασμό του ερχομού της νέας Supra, θα υπάρξει ένα αποκλειστικό μοντέλο, η Toyota GR Supra A90 Edition, βαμμένη σε ένα εντυπωσιακό ματ γκρι χρώμα, εξοπλισμένο με ζάντες αλουμινίου 19 και κόκκινο – μαύρο cockpit.

Get it on Google Play Download on the App Store