Προ των πυλών η συνεργασία Ford & VW

Οι τελικές λεπτομέρειες της συμφωνίας των Ford & VW, αναμένεται να ανακοινωθούν στην έκθεση αυτοκινήτου του Detroit, την επόμενη εβδομάδα!

Η εν λόγω συμφωνία αναμένεται να ανακατέψει για τα καλά την τράπουλα στο χώρο των αυτοκινητοβιομηχανιών, αν και όλα είναι ρευστά προς το παρόν, με τα μεγαλοστελέχη των εταιρειών να κρατούν το στόμα τους κλειστό.

Δείτε ακόμη: Toyota Corolla ή VW Golf; Ποιο είναι πρώτο παγκοσμίως;

Παρόλα αυτά και σύμφωνα με μια πληροφορία που διέρρευσε από το Reuters, η διοργάνωση της έκθεσης του Detroit έχει ήδη προγραμματιστεί για το πρωινό της ερχόμενης Τρίτης μια ομιλία, η οποία ουσιαστικά είναι μια εκκρεμής ανακοίνωση κατασκευαστών. Περαιτέρω λεπτομέρειες δεν έχουν δημοσιοποιηθεί! Όπως έχει αναφερθεί και παλιότερα, η συγκεκριμένη και πολλά υποσχόμενη συνεργασία των δυο μεγάλων εταιρειών, θα γίνει με απώτερο σκοπό να μειωθεί το κόστος παραγωγής, έχοντας αποκλειστεί το ενδεχόμενο συγχωνεύσεων.

Διαβάστε επίσης: Πιθανή συνεργασία BMW & Daimler

Σύμφωνα με τις πρόσφατες πληροφορίες, η συνεργασία θα αφορά την ηλεκτροκίνηση και την αυτόνομη οδήγηση, που ως φαίνεται είναι και το μέλλον της αυτοκίνησης. Για το λόγο αυτό η Volkswagen, αναμένεται να επενδύσει στο τμήμα της Ford που ασχολείται με τα αυτόνομα αυτοκίνητα, ενώ αντίστοιχα η Ford θέλει να κάνει χρήση της νέας πλατφόρμας που έχει αναπτύξει η VW, την ΜΕΒ, η οποία προορίζεται για κατασκευή ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Υπομονή λίγες μέρες ακόμη για να λάβει τέλος η αγωνία!

Get it on Google Play Download on the App Store