Πρωταγωνιστής το Kia… De-Niro (+video)

H Kia λανσάρει την πανευρωπαϊκή διαφημιστική καμπάνια για το ηλεκτρικό SUV της e-Niro και ο βραβευμένος με δύο Όσκαρ Robert De Niro πρωταγωνιστεί σε τηλεοπτικές, ψηφιακές και έντυπες καταχωρήσεις.

Δείτε ακόμη: Hyundai – Kia: Οι μάρκες με τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα

Ως πρεσβευτής του νέου ηλεκτρικού αυτοκινήτου της Kia, ο De Niro θα τονίσει με μία σειρά τηλεοπτικών, ψηφιακών και έντυπων διαφημίσεων την ικανότητα του e-Niro να εξαλείψει τα εμπόδια για την απόκτηση ενός ηλεκτρικού οχήματος.

«Η στρατηγική επικοινωνίας του e-Niro θα είναι τόσο ξεχωριστή όσο το ίδιο το αυτοκίνητο. Οι διαφημίσεις θα βασίζονται στη μοναδική ικανότητα του Robert De Niro να ψυχαγωγήσει, καθώς θα ενημερώνει τους οδηγούς για το e-Niro», δήλωσε ο Artur Martins, Αντιπρόεδρος Marketing και Product Planning στην Kia Motors Europe.

Η πανευρωπαϊκή διαφημιστική καμπάνια του e-Niro με πρωταγωνιστή τον Robert De Niro θα αρχίσει τον ερχόμενο Νοέμβριο και σχεδιάστηκε από την Kia Motors Europe και την Innocean Worldwide Europe.

Διαβάστε επίσης: Έκθεση Αυτοκινήτου Παρίσι 2018: Όλα τα μοντέλα με ένα κλικ

Θυμίζουμε πως το Kia e-Niro, για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ, θα έρθει και στην Ελλάδα και θα καλύπτεται στάνταρ από την κορυφαία εργοστασιακή εγγύηση 7 ετών (ή 150.000 χλμ.) που καλύπτει επίσης τις μπαταρίες και τον ηλεκτροκινητήρα. Πιο κάτω μπορείτε να δείτε το πρώτο video από τη συνεργασία των δύο εταιρειών.

Get it on Google Play Download on the App Store