Πρώτη σε θετικά συναισθήματα η Hyundai στην Ελλάδα

Εδώ και πολλά χρόνια η Hyundai βρίσκεται ψηλά στην εκτίμηση του Ελληνικού -και όχι μόνο- κοινού, γεγονός που αποδεικνύεται έμπρακτα σε επίπεδο πωλήσεων και σε έρευνες. Άλλωστε είναι μια αγαπημένη μάρκα αυτοκινήτου στη χώρα μας, τόσο με τα παλαιότερα μοντέλα, όσο και με τα καινούργια, τα οποία έχουν κάνει άλματα προόδου και συγκεντρώνουν μια σειρά από πλεονεκτήματα και παροχές.

Η αξιοπιστία είναι ένας βαρυσήμαντος τομέας όπου ανέκαθεν ξεχώριζαν τα Hyundai. Όταν μάλιστα όλα τα καινούργια Hyundai συνοδεύονται με εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών απεριορίστων χιλιομέτρων, αυτό δείχνει τη σιγουριά που έχει ο κατασκευαστής στα προϊόντα του. Παράλληλα καλύπτει μια ευρεία γκάμα αγοραστών σε όλες τις κατηγορίες, με σύγχρονα μοντέλα, που προσφέρουν πολλά περισσότερα αναλογικά με τις άκρως συμφέρουσες τιμές που διατίθενται. Επιπλέον, η προσοχή στην ποιότητα και η πληρότητα στον εξοπλισμό από τις αρχικές κιόλας εκδόσεις, είναι ορισμένοι ακόμα τομείς όπου ξεχωρίζουν τα Hyundai.

Όλα αυτά και πολλά ακόμα στοιχεία συντέλεσαν στο να βρεθεί η Hyundai στην πρώτη θέση της κατάταξης, σε αναλύσεις που σχετίζονται με τα περισσότερα θετικά συναισθήματα του κοινού, μεταξύ των top 10 mainstream μαρκών αυτοκινήτου. Η ανάλυση έγινε μέσω της πλατφόρμας αποδελτίωσης και ανάλυσης διαδικτύου Newsrelate.com και πραγματοποιήθηκε από 1 Μαΐου 2021 έως 31 Δεκεμβρίου 2021. Το σύνολο των δημοσιεύσεων που συγκεντρώθηκαν ήταν πάνω από 130.000 και επεξεργάστηκαν τα θετικά συναισθήματα των δημοσιεύσεων και οι αντιδράσεις χρηστών στο σύνολο των θετικών δημοσιεύσεων, μέσα από ιστοσελίδες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Hyundai παρόλο που δεν είχε το μεγαλύτερο αριθμό δημοσιεύσεων, κατάφερε και τοποθετήθηκε στην πρώτη θέση στους παρακάτω τομείς της ανάλυσης:

  • Με τα περισσότερα θετικά συναισθήματα
  • Με το μεγαλύτερο ποσοστό θετικών συναισθημάτων
  • Με τη μεγαλύτερη συνολική απόκριση (σε αντιδράσεις χρηστών) στις θετικές δημοσιεύσεις
  • Με τη μεγαλύτερη συνολική επίδραση των θετικών δημοσιεύσεων

Αυτά σημαίνουν ότι η Hyundai είναι η μάρκα για την οποία οι Έλληνες μιλούν με τα πιο θετικά σχόλια.

Get it on Google Play Download on the App Store