«Ψάρι» έκανε φάρσα για βόμβα για να προλάβει το ΚΤΕΛ!

Ένας νεοσύλλεκτος δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στα στενά ωράρια του Στρατού και τις αυστηρές ώρες προσέλευσης στην πύλη, με αποτέλεσμα να κάνει απειλητικό τηλεφώνημα ώστε να καθυστερήσει το λεωφορείο του ΚΤΕΛ και να το προλάβει!

Δείτε ακόμα: Τα ΚΤΕΟ θα αφαιρούν πινακίδες από επικίνδυνα οχήματα!

Ο «φρέσκος» στρατιώτης έπρεπε να μεταβεί από τον Βόλο στον Έβρο, με το υπεραστικό λεωφορείο να πραγματοποιεί ενδιάμεση στάση στην Θεσσαλονίκη. Όμως παρέλειψε να είναι προβλεπόμενος στην ώρα αναχώρησης του ΚΤΕΛ, με αποτέλεσμα να χάσει το δρομολόγιο. Τότε θεώρησε πως ήταν έξυπνη κίνηση να πάρει τηλέφωνο από καρτοκινητό του σταθμού υπεραστικών την Άμεση Δράση, προειδοποιώντας για την ύπαρξη βόμβας στο επίμαχο όχημα. Η αστυνομία, όπως ήταν φυσικό, τήρησε τις προβλεπόμενες διαδικασίες και ακινητοποίησε το λεωφορείο (λίγο έξω από το Βελεστίνο), προκειμένου να ελέγξει αν υπήρχε όντως εκρηκτικός μηχανισμός. Στο μεσοδιάστημα ο νεαρός έφτασε στο σημείο και επιβιβάστηκε, σαν να μην έτρεχε τίποτα.

Διαβάστε επίσης: Η πρώτη πολυχρηστική πόρτα καρότσας είναι γεγονός! (+video)

Ο εκπαιδευμένος σκύλος ειδοποίησε για «άκυρο» και έπειτα από μια ώρα καθυστέρησης, οι επιβάτες -και ο αργοπορημένος «ψάρακας»- συνέχισαν το ταξίδι. Οι αστυνομικές αρχές δεν άργησαν να εντοπίσουν την πηγή του τηλεφωνήματος και να καταλάβουν τι έγινε, με τον πιτσιρικά να παραδέχεται την πράξη του. Τώρα βρίσκεται αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο μήνυσης από την διοίκηση του ΚΤΕΛ, συν φυσικά τις κυρώσεις που προκύπτουν από το έκνομο της φαεινής του ιδέας όντας στρατευμένος.

Get it on Google Play Download on the App Store