Ψαρώνει κόσμο αυτή η… ιαπωνική Lamborghini

Τα supercars αρέσουν σε όλους, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας, ωστόσο αυτοί που μπορούν να τα χαίρονται είναι λίγοι και… τυχεροί. Και μόνο στο άκουσμα μιας Lamborghini για παράδειγμα, έρχονται στο νου τα εξωτικά αυτοκίνητα της ιταλικής εταιρείας με τις υψηλές επιδόσεις, τον πολύ αιχμηρό σχεδιασμό, αλλά και τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που απαιτούνται για την απόκτησή τους.

Μια φθηνή λύση για όσους θέλουν να έχουν μια Lamborghini μόνο στο «φαίνεσθαι» και αυτό κατά προσέγγιση, δίνει η ινδική εταιρεία με την ονομασία Dream Customs India. To εικονιζόμενο αυτοκίνητο προσπαθεί να μοιάζει μια Aventador SVJ και μπορεί έναν ανυποψίαστο να τον ψαρώνει, όμως με λίγες βασικές γνώσεις αμέσως καταλαβαίνει κανείς ότι είναι «μαϊμού». Το ακόμα πιο απίστευτο είναι η βάση που έχει χρησιμοποιηθεί για να δημιουργηθεί αυτή η ρεπλίκα. Σε καμία των περιπτώσεων δεν φαίνεται ότι κάτω από το ψεύτικο αμάξωμα κρύβεται ένα Honda Civic 8ης γενιάς (2005-2012), αφού τίποτα δεν μαρτυρά τον ιαπωνικό δότη.

Ο κινητήρας που φοράει η ψεύτικη αυτή Aventador SVJ δεν έχει γίνει γνωστός, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα εξοπλίζεται με τον V12 6.5 λτ. ισχύος 770 ίππων. Στην καλύτερη περίπτωση να εξοπλίζεται με τον 1.800άρη των 140 ίππων. Οι τεχνίτες της Dream Customs India έχουν προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και έχουν πετύχει κάποια βασικά εξωτερικά σχεδιαστικά γνωρίσματα, όπως είναι το επιθετικό ρύγχος, οι αεραγωγοί στα πλαϊνά και το εντυπωσιακό πίσω άκρο με τα LED τύπου «τσίρκο». Όσο για το εσωτερικό, από τα ελάχιστα μέρη που διακρίνονται, φαίνεται η κακή ποιότητα κατασκευής.

Get it on Google Play Download on the App Store