Ψηφιακή απλότητα για το εσωτερικό του νέου Skoda

H Skoda ετοιμάζεται να λανσάρει ένα καινούργιο compact SUV για την αγορά της Ινδίας, το οποίο προσωρινά ονομάζεται Vision IN (εκ του «INDIA»). Και οι Τσέχοι σήμερα μας δείχνουν μια ιδέα από το εσωτερικό του.

Το πρωτότυπο, που θα παρουσιαστεί στην Έκθεση του Νέου Δελχί τον προσεχή Φλεβάρη, έχει μήκος 4,26 μέτρων και τοποθετείται ακριβώς δίπλα στο δικό μας Kamiq (4,24 μέτρα). Εικόνες από το εξωτερικό δεν υπάρχουν ακόμη, ωστόσο το επίσημο σκίτσο του εσωτερικό φανερώνει τι να περιμένουμε από το τσεχικό concept car. Σε αυτό, κυριαρχεί η σχεδόν παντελής έλλειψη διακοπτών και κουμπιών. To τιμόνι είναι ολοκαίνουργιο, με το «Skoda» να αναγράφεται ολογράφως και να αντικαθιστά το σήμα της φίρμας. Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, η οθόνη αφής στο ταμπλό, ο μινιμαλιστικός επιλογέας του αυτόματου κιβωτίου και το πορτοκαλί χρώμα, συνθέτουν το προφίλ της καμπίνας του Vision IN.

Δείτε ακόμα: 5αστερη στις δοκιμές EuroNCAP η νέα Skoda Octavia!

To νεότευκτο crossover θα βασίζεται σε μια τροποποιημένη εκδοχή της πλατφόρμας MQB A0, η οποία θα δώσει πολλά μοντέλα ακόμα του VW Group για την αγορά της Ινδίας. Μάλιστα, βάσει του προγράμματος INDIA 2.0, η Skoda τίθεται επικεφαλής των εργασιών του Group για την τοπική αγορά!

Διαβάστε επίσης: Skoda Kamiq και Scala με τον 1.5 TSI 150 PS

Get it on Google Play Download on the App Store