Ρεκόρ όλων των εποχών για τη SEAT

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε το πρώτο εξάμηνο του 2018 για τη SEAT, καθώς σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων όλων των εποχών. Συγκεκριμένα, οι πωλήσεις της αυξήθηκαν κατά 17,6%, με συνολικά 289.900 πωληθέντα αυτοκίνητα, όταν το αντίστοιχο διάστημα του 2017 οι ταξινομήσεις αυτές ήταν στα 246.500 αυτοκίνητα.

Δείτε ακόμη: Μεγάλη έρευνα: To 80% του αυτοκινήτου σου είναι… άλλη μάρκα

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα πρόεδρο μάρκετινγκ και πωλήσεων της SEAT, τον κύριο Wayne Griffiths «σημειώθηκε αύξηση πέρα των αρχικών μας προσδοκιών. Βελτιώσαμε ακόμα περισσότερο το ποσοστό αυτό χάρη στην ώθηση που μας έδωσε το νέο Arona. Είμαστε επίσης σίγουροι πως το δεύτερο εξάμηνο του έτους όταν θα λανσάρουμε το CUPRA Ateca και το SEAT Tarraco, θα επεκταθεί το εύρος της γκάμας μας και έτσι θα προσεγγίσουμε νέους πελάτες».

Όσον αφορά στις πωλήσεις της ισπανικής μάρκας στην χώρα μας, ο Ιούνιος ήταν ένας ακόμη μήνας όπου σημείωσε βελτίωση. Mε 477 συνολικά ταξινομήσεις και 3.8% μερίδιο αγοράς, η μάρκα είδε τα μεγέθη της να αυξάνονται κατά 92% σε σχέση με τον Ιούνιο του 2017 (248 ταξινομήσεις και 2.5% μερίδιο αγοράς).

Διαβάστε επίσης: Οι ταξινομήσεις του πρώτου εξαμήνου στην Ελλάδα

Συνολικά στο πρώτο εξάμηνο του έτους η SEAT συγκαταλέγεται ξεκάθαρα ανάμεσα στις μάρκες που αναπτύσσονται με τους ταχύτερους ρυθμούς και στην Ελλάδα. Με 1.934 ταξινομήσεις συνολικά και 3.1% μερίδιο αγοράς, η αύξηση που καταγράφεται φτάνει το 76% σε σχέση με το πρώτο εξάμηνο του 2017 (1.099 ταξινομήσεις και 2.2% μερίδιο αγοράς).

Get it on Google Play Download on the App Store