Σε ποια εταιρία ανέλαβε πρεσβευτής ο David Beckham;

Kατά κοινή ομολογία, ο David Beckham είναι ο τελευταίος πραγματικός σταρ που πέρασε από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα. Μπορεί από τότε που ο Άγγλος μέσος «τρομοκρατούσε» τις αντίπαλες ομάδες με τις εκτελέσεις φάουλ και τις σέντρες του, να έχουν εμφανιστεί πολύ περισσότερο «μπαλαδόροι» και ακριβοπληρωμένοι ποδοσφαιριστές, όμως το στάτους και ο αντίκτυπος που είχε στο lifestyle ο πρώην αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ προς το παρόν δεν έχει βρει ανταγωνισμό. Κάτι που αποφάσισε να εκμεταλλευτεί η VinFast.

Δείτε ακόμα: Βελτιωμένη BMW M2 Competition 540 ίππων και ξεχνάς τη Μ3

Όπως είχατε διαβάσει προ ολίγων εβδομάδων, η VinFast αποτελεί την πρεμιέρα του Βιετνάμ στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Έχοντας τα δισεκατομμύρια του τοπικού «ήρωα» ,Pham Nhat Vuong, και του ομίλου Vingroup από πίσω η βιετναμέζικη εταιρία κατάφερε να εξασφαλίσει τα δικαιώματα για την χρήση της πλατφόρμας των προηγούμενων BMW X5 και Σειράς 5, παρουσιάζοντας τα αντίστοιχα LUX A2.0 SUV και LUX SA2.0 SUV. Κάτω από το καπό συναντάμε τον 2λιτρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα της BMW με κάποιες «περικοπές» (χωρίς το σύστημα μεταβλητού χρονισμού και βυθίσματος των βαλβίδων Valvetronic, δηλαδή). Δίπλα σε αυτό, βλέπουμε τον David Beckham να ποζάρει με νόημα έχοντας αναλάβει χρέη πρεσβευτή για την VinFast!

Διαβάστε επίσης: Τι βλάβες προκαλούνται με λίγο καύσιμο στο ρεζερβουάρ;

Εκτός από την ασύγκριτη λάμψη – και κυριότερα το ανυπέρβλητο promotion- του Άγγλου, η VinFast επιστράτευσε και την Μις Βιετνάμ Trần Tiểu Vy για το λανσάρισμα των παρθενικών της αυτοκινήτων. Και οι δυο δήλωσαν περήφανοι που εκπροσωπούν τη νεοσύστατη εταιρία, με την Vy να συμπληρώνει πως «στις σχεδιαστικές γραμμές των μοντέλων απεικονίζεται η ιστορία και η πρόοδος του Βιετνάμ». Πέρα από τις δηλώσεις και την κοσμοπολίτικη προσέγγιση, η VinFast είναι έτοιμη να αρχίσει τις παραδόσεις των νέων της μοντέλων, με τις αρχικές -και ιδιαίτερα φιλόδοξες- εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για 350.000 μονάδες το 2019. Για να δούμε τι άλλο θα δούμε από τους Βιετναμέζους, όσο εμείς λησμονούμε την Βιαμάξ.

Get it on Google Play Download on the App Store