Σένια Lancia Delta HF Integrale μοιάζει καλή ευκαιρία

H Delta HF Integrale μπορεί να μετρά σχεδόν τρεις δεκαετίες από τότε που έκανε την πρώτη εμφάνισή της, ωστόσο παραμένει για πάντα στην καρδιά των φίλων της αυτοκίνησης. Σίγουρα αρκετοί θα ήθελαν ένα τέτοιο μοντέλο σε καλή κατάσταση να το περιποιούνται και να το ευχαριστιούνται οδηγώντας το, θυμίζοντάς τους πως ήταν τα σπορ μικρομεσαία αυτοκίνητα χωρίς ηλεκτρονικά «καλούδια».

Δείτε ακόμα: Ποιος δεν θα ήθελε μια νέα Lancia Thema;

Μια τέτοια καλή περίπτωση φαίνεται να είναι η εικονιζόμενη Lancia Delta HF Integrale 8V του 1989. Όπως μπορούμε να δούμε από τις φωτογραφίες μοιάζει να είναι πολύ καλά περιποιημένη και συντηρημένη, τόσο εξωτερικά όσο και στο εσωτερικό της. Σύμφωνα με την περιγραφή της αγγελίας, εισήχθη στις ΗΠΑ από την Ιαπωνία από τον πωλητή, το 2020. Όλα πάνω της είναι εργοστασιακά και δεν έχει κανένα after market αξεσουάρ ή «πείραγμα» στον κινητήρα.

Δείτε ακόμα: H «άγνωστη» Lancia Dedra Turbo Integrale

Ο τελευταίος, είναι ο 2λιτρος 8βάλβιδος με απόδοση 185 ίππους στις 5.300 σ.α.λ. και ροπή 298 Nm στις 3.500 σ.α.λ. Συνδυάζεται με 5τάχυτο κιβώτιο και τετρακίνηση, τα οποία εξασφάλιζαν επιτάχυνση στο 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 6,6 δλ. και τελική ταχύτητα 215 χλμ./ώρα. Το οδόμετρό της έχει γράψει όλα αυτά τα 31 χρόνια μόνο 77.133 χλμ., ενώ μέχρι αυτή την στιγμή η τρέχουσα προσφορά έχει φτάσει τα 14.410 δολάρια (16.153 ευρώ). Σίγουρα θα πιάσει ακόμα περισσότερα λεφτά, αφού μένουν ακόμα τρεις μέρες μέχρι να κλείσει η δημοπρασία. Το… κακό είναι ότι το αυτοκίνητο βρίσκεται πολύ μακριά και συγκεκριμένα στην Καλιφόρνια.

Δείτε ακόμα: Όταν η Lancia Lybra είχε Infotainment το 1999!

Get it on Google Play Download on the App Store