Skoda Fabia ντίζελ με 1 εκατομμύριο χλμ. δουλεύει ρολόι

Τα ντίζελ μοντέλα της Skoda είναι γνωστά για την αντοχή τους και τα εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα που κάνουν χωρίς προβλήματα. Στη χώρα μας τα γνωρίζουμε κυρίως από τα ταξί Octavia που βλέπουμε καθημερινά στους δρόμους και ειδικά της Αθήνας. Σε μια άλλη κοντινή χώρα και συγκεκριμένα στη Βοσνία και Ερζεγοβίνη, ο ιδιοκτήτης μιας Fabia ταξί δηλώνει ιδιαίτερα ευχαριστημένος μετά από 1 εκατομμύριο χιλιόμετρα που συμπλήρωσε στα τέλη του 2018.

Δείτε ακόμη: Έτσι θα είναι η νέα Skoda Octavia;

Ο κάτοχος της Fabia 1.9 SDI, o κ. Mirsad Cosic, αγόρασε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο το 2003 και αναφέρει -μεταξύ άλλων- ότι μετά από τόσα χρόνια η απόφασή του ήταν σωστή, ενώ όλα αυτά τα χιλιόμετρα τα έχει κάνει στις δύσκολες συνθήκες της πόλης (αναλογικά έκανε 62.500 χλμ. ετησίως). Επίσης, ποτέ δεν αντιμετώπισε κάποια σοβαρή βλάβη, ενώ όλα τα σέρβις περιλάμβαναν την απαιτούμενη συντήρηση, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζει ο κατασκευαστής. Ο 1.9 SDI κινητήρας είναι ακόμα άθικτος και παρά τα χιλιόμετρα που έχει διανύσει, ο κάτοχος της Fabia ταξί δεν σκέφτεται να την αντικαταστήσει.

Η αντιπροσωπία της Skoda έκανε δώρο στον ιδιοκτήτη της Fabia ένα καινούργιο πίνακα οργάνων, μια δωροεπιταγή αξίας 2.555 ευρώ για την αγορά ενός καινούργιου Skoda, ένα δωρεάν σέρβις, καθώς και ένα ρολόι Skoda για να του θυμίζει το χρόνο που έχει περάσει με την Fabia.

Δείτε ακόμη: Αύξηση ισχύος για όλα τα μοτέρ του Skoda Scala

Παρακολουθείστε παρακάτω και το βίντεο με το κοντέρ στα 999.000 χλμ. τη στιγμή που μηδενίζει:

Get it on Google Play Download on the App Store