Skoda Octavia του 2009 με 3.295 χιλιόμετρα!

Τη σημερινή εποχή η αγορά του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου ανθεί. Πολλές ευκαιρίες με αυτοκίνητα σύγχρονα, ασφαλή κι αξιόπιστα που ψάχνουν τον επόμενο ιδιοκτήτη. Όπως αυτή η Skoda Octavia του 2009, με αριθμό χιλιομέτρων στο κοντέρ που δεν θα το πιστεύετε!

Στους περισσότερους έχει τύχει να ψάχνουν να αγοράσουν ένα καλό μεταχειρισμένο αυτοκίνητο για να κάνουν τη δουλειά τους. Και μόλις το βρουν γίνονται οι απαραίτητοι έλεγχοι για να δουν αν όντως είναι σε καλή κατάσταση και έχει κάνει όντως όσα χιλιόμετρα λέει στο κοντέρ.

Δείτε ακόμη: Skoda Octavia σαν καινούργια με 1.000.000 χλμ. (+video)

Κανείς όμως ίσως δεν πίστευε ότι αυτή η Skoda Octavia είχε μόλις 3.295 χλμ. στο κοντέρ. Το αμάξωμα ήταν σε άψογη κατάσταση όπως κι ο 1.600άρης κινητήρας βενζίνης των 102 ίππων, μιας και έκανε περίπου 366 χλμ. σε ετήσια βάση, ενώ φρόντιζε και η συντήρηση του να γίνεται στην ώρα της. Σε καλή κατάσταση έχει διατηρηθεί και το εσωτερικό, το οποίο όμως είναι “γυμνό”, μιας και δεν έχει ούτε ηχοσύστημα και κλιματισμό!

Η τιμή πώλησης; Λίγο αλμυρή, μιας και κι ο ιδιοκτήτης ζητούσε το ποσό των 7.990 ευρώ!  Μάλλον θα τα θέλει για προκαταβολή για την νέα Octavia που μας έρχεται το 2019! Κάποιος πάντως δεν έχασε την ευκαιρία και αγόρασε αυτή τη μεταχειρισμένη Octavia που ήταν σαν καινούργια.

Get it on Google Play Download on the App Store