Smart πλήρωσε τα «σπασμένα» έξαλλης νοικοκυράς!

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στην Ξάνθη, όταν μια γυναίκα -για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους- άρχισε να πετάει τα πράγματα του σπιτιού της από το μπαλκόνι. Έκπληκτοι έμειναν οι περίοικοι, όπως και η Πυροσβεστική με την Αστυνομία που κατέφτασαν στο σημείο.

Δείτε ακόμα: Πήγε να τραβήξει βάρκα κι έριξε το αμάξι στη θάλασσα!

Ακόμα πιο έκπληκτος, ωστόσο, έμεινε ο ιδιοκτήτης ενός Smart που είδε την πλειοψηφία του «ιπτάμενου νοικοκυριού» να προσγειώνεται στο αυτοκίνητό του! Στο μικρό αυτοκίνητο κατέληξαν σχεδόν τα πάντα, από καρέκλα και συρτάρι κομοδίνου μέχρι κουτάλες και κατσαρολικά, με αποτέλεσμα να σπάσει το παρμπρίζ και ο δεξής καθρέπτης, να «βουλιάξει» η δεξιά πόρτα και να ξεκολλήσει ο προφυλακτήρας.

Διαβάστε επίσης: Απατημένη σύζυγος ξέσπασε σε Audi R8!

Ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια του πρωτοφανούς ξεσπάσματος της γυναίκας, η οποία -ειρήσθω εν παρόδω- είχε και ανήλικο παιδί στο σπίτι όταν αποφάσισε να μιμηθεί τον Hulk, ωστόσο είναι ενδεικτικό πως ξεκίνησε το καταστροφικό της έργο στις 4 το μεσημέρι και σταμάτησε 3 ώρες αργότερα, αφού χρειάστηκε πρώτα να σπάσει την πόρτα η Αστυνομία και να την θέσει υπό έλεγχο.

Get it on Google Play Download on the App Store