Σοκαριστικό: 15 νεκροί από πτώση λεωφορείου μετά από καβγά (+video)

Ο τίτλος της είδησης κινείται στη σφαίρα του αδιανόητου. Και αυτό χωρίς να αναφερθεί το πλήρες περιστατικό, το οποίο βρίσκεται στην Ζώνη του Λυκόφωτος. 15 άνθρωποι στην Κίνα έχασαν τη ζωή τους γιατί ο οδηγός ενός λεωφορείου έχασε (;) τον έλεγχο μετά από καβγά με επιβάτιδα και έπεσε από γέφυρα!

Δείτε ακόμα: Πήρε δίπλωμα μετά από 25 χρόνια και 33 εξετάσεις!

Το ερωτηματικό στην αιτιολογία της απώλειας ελέγχου έγκειται στο οπτικό υλικό από το κλειστό κύκλωμα του οχήματος και την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας. Στο πρώτο σκέλος βλέπουμε τον οδηγό να διαπληκτίζεται με μια γυναίκα, η οποία στη συνέχεια αρχίζει να την χτυπάει. Ο άντρας ανταποδίδει και σε μια ακατανόητη κίνηση, κόβει το τιμόνι αριστερά και πέφτει στο κράσπεδο της γέφυρας. Το αποτέλεσμα ήταν να σπάσει το προστατευτικό κιγκλίδωμα και το όχημα να οδηγηθεί κατ’ ευθείαν στο κενό. Πιστεύουμε τα πλάνα τόσο από το εσωτερικό του λεωφορείου, όσο και από την dashcam ενός αντίθετα διερχόμενου οχήματος είναι πέρα για πέρα παραστατικά -και σοκαριστικά. Πάμε και στην ανακοίνωση της αστυνομίας.

Διαβάστε επίσης: Στροφή «δικάζει» αγωνιστικές BMW και Mercedes (+video)

Οι πρώτες ανακοινώσεις των τοπικών αρχών ανέφεραν πως το λεωφορείο έκανε επικίνδυνο ελιγμό για να αποφύγει μετωπική σύγκρουση με αυτοκίνητο που έχασε τον έλεγχο και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα. Εν συνεχεία η αιτιολογία μετετράπη σε  «απώλεια ελέγχου λόγω διαπληκτισμού με επιβάτη», για να έρθουν τα πλάνα που παρακολουθούμε και να ρίξουν άπλετο φως στην απίστευτη τραγωδία. Νεότερη ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει πως ο καυγάς ξεκίνησε όταν η 48χρονη επιβάτιδα εξαγριώθηκε επειδή ο οδηγός δεν σταμάτησε σε στάση στην οποία κατέβαινε. Με δυο λόγια, 15 νεκροί για μια στάση. Τι άλλο να πεις…

Get it on Google Play Download on the App Store