«Σπίρτο» άναψε τσιγάρο ενώ έβαζε καύσιμο (+video)

Παλιότερα κάθε βενζινάδικο έφερε προειδοποιητικές επιγραφές, που απαγόρευαν τη χρήση κινητού και ανάμματος τσιγάρου όσο βρισκόσουν εκεί ή ήσουν περαστικός. Οι λόγοι, ιδιαίτερα για το τσιγάρο, αυτονόητοι. Ένας Ρώσος μάλλον δεν έτυχε να δει ποτέ τέτοια ταμπέλα, παίρνοντας την καταστροφική απόφαση του να κάνει ένα τσιγαράκι ακριβώς πάνω από την αντλία, ενώ γέμιζε το αυτοκίνητό του.

Το εξοργιστικά ανόητο περιστατικό σημειώθηκε πριν λίγες μέρες στο Τσελιάμπινσκ, όταν o κάτοχος του λευκού Renault Logan (ίδιο με το Dacia, διαφορετικά φανάρια και σήματα) επισκέφτηκε πρατήριο καυσίμων για ανεφοδιασμό. Όλα πήγαιναν όπως θα περίμενε κανείς από ένα γέμισμα, με τον άνθρωπο να περιμένει υπομονετικά έως ότου συμπληρωθεί η απαιτούμενη ποσότητα βενζίνης ή ντίζελ. Η αναμονή φαίνεται πως έγινε κάπως βαρετή για τον συγκεκριμένο, ή μπορεί απλά να είχε χαρμανιάσει. Σε κάθε περίπτωση, η απλή λογική και ένα στοιχειώδες IQ επιτάσσουν πως δεν ανάβεις φωτιά δίπλα στην αντλία, ενόσω αυτή μάλιστα είναι συνδεδεμένη στο αυτοκίνητό σου και ρίχνει καύσιμο στο ντεπόζιτο.

Κατά τα φαινόμενα, ούτε το ένα ούτε το άλλο συγκαταλέγονται στις αρετές του εν λόγω κυρίου. Όπως βλέπουμε, έβγαλε τον αναπτήρα και άναψε τσιγάρο ακριβώς πάνω από το στόμιο του ρεζερβουάρ, χαλαρός, ακουμπώντας με άνεση στο αυτοκίνητο. Κάπου εκεί ανέλαβε η χημεία, παραδίδοντας ταχύρρυθμα μαθήματα στον αγνώμονα οδηγό. Από τις αναθυμιάσεις και μόνο άρπαξε κατευθείαν η μπλούζα του, με τις φλόγες να τυλίγουν αστραπιαία το στόμιο του ρεζερβουάρ και της αντλίας. Η αφαίρεση της τελευταίας επιδείνωσε την κατάσταση, καθώς πάνω στον πανικό του την έβγαλε δίχως να κλείσει την παροχή. Ως αποτέλεσμα, έφτιαξε μια εικόνα που κάλλιστα παραπέμπει σε φλογοβόλο, με την αντλία να γεμίζει το βενζινάδικο «υγρό πυρ»!

Get it on Google Play Download on the App Store