Πιάστηκε «στα πράσα» το νέο VW Golf

Ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα στην ιστορία της αυτοκίνησης, το VW Golf, αναμένεται να μπει στον 8ο κύκλο της ζωής του μέχρι τα μέσα του 2019. Βέβαια, μέχρι τότε θα δούμε και θα ακούσουμε πολλά ακόμη για το γερμανικό best seller, το οποίο εμείς σας το παρουσιάζουμε πιο πάνω, μέσα από κατασκοπευτικές εικόνες.

Δείτε ακόμη: Νέο VW Golf GTI Rabbit Edition, αλλά για…αλλού

Αυτές προέρχονται από μοντέλο που βρέθηκε με καμουφλάζ, σε εργοστάσιο της γερμανικής μάρκας στην Κίνα. Το πιθανότερο είναι πως έχουμε να κάνουμε με την όγδοη γενιά του Golf, αν και δεν αποκλείεται να είμαστε αντιμέτωποι με μία ειδική έκδοση για την αγορά της Κίνας.

Όπως και να έχει όμως τα σχεδιαστικά στοιχεία μαρτυρούν ξεκάθαρα τις αλλαγές που θα έχει η νέα γενιά του VW Golf. Όπως φαίνεται λοιπόν από τις κατασκοπευτικές εικόνες, παρά την κακή ποιότητά τους, το εμπρός μέρος θα ξεχωρίζει από τα πιο λεπτά και δυναμικά φώτα, ενώ νέα θα είναι και τα φώτα στο πίσω μέρος. Το αμάξωμα ακολουθεί και πάλι την αρχιτεκτονική του αυτοκινήτου, όπως την ξέρουμε και από την σημερινή γενιά. Το περίεργο είναι πως στην VW επέλεξαν να καμουφλάρουν έντονα το πλάι του αυτοκινήτου και όχι το εμπρός και το πίσω μέρος.

Η σημερινή γενιά του γερμανικού best seller βασίζεται στην πλατφόρμα MQB του Group VW, κάτι που θα μοιράζεται με τον αντικαταστάτη του. Πιστή στην παράδοση, η VW δεν πρόκειται να προβεί σε επαναστατικές αλλαγές, παρά μόνο σε βελτίωση της υπάρχουσας συνταγής.

Διαβάστε επίσης: Έρχεται «τσεκούρι» στις εκδόσεις του επόμενου VW Golf

Το βάρος θα μειωθεί, ωφελώντας την κατανάλωση και τις εκπομπές ρύπων, το μεταξόνιο θα αυξηθεί προς τέρψιν των προσφερόμενων χώρων, στο επίκεντρο των κινητηρίων συνόλων θα εξακολουθήσουν να βρίσκονται οι TSI, ενώ θα υπάρξει και αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.

Get it on Google Play Download on the App Store