Στέλεχος της BMW για νέα 3αρα: «κόψτε τις χαζομάρες»

Δεν είναι συχνό φαινόμενο ένας υψηλά ιστάμενος ενός βιομηχανικού κολοσσού να εκφράζεται από καρδίας. «Ξύλινη» γλώσσα, τυποποιημένες ατάκες και ορυμαγδός κλισέ συνήθως απαρτίζουν τον λόγο κάποιου μεγαλοστελέχους σχετικά με τις προσδοκίες για ένα νέο μοντέλο. Η BMW ξεπερνάει τα ταμπού και «απασφαλίζει» ενάντια στους αμφισβητίες της νέας 3αρας.

Δείτε ακόμα: Επίσημη πρώτη για την νέα BMW Σειρά 3

Ο Klaus Froehlich είναι από τα «μεγάλα κεφάλια» του Δ.Σ. της BMW και δεν διστάζει να μιλήσει στην απλή καθομιλουμένη. Σε συνέντευξη του στο πλαίσιο της Έκθεσης Αυτοκινήτου στο Παρίσι υποστήριξε πως η βαυαρική εταιρία κατασκευάζει τους καλύτερους κινητήρες ντίζελ της αγοράς. Στην ίδια συνέντευξη ήταν ακόμα πιο διαχυτικός όταν η κουβέντα πήγε στην απώλεια του αθλητικού χαρακτήρα της Σειράς 3 και κατά πόσο η νέα G20 θα επαναφέρει το γερμανικό best seller στον «ίσιο δρόμο» : «Ντε και καλά πρέπει να ρημάξει τον ανταγωνισμό σε οδική συμπεριφορά και χαρακτήρα, επειδή δημοσιογράφοι σε Αυστραλία, Αμερική και Αγγλία λένε ότι η Ε46 ήταν η τελευταία πραγματική 3αρα και η Μ3 CSL η τελευταία πραγματική Μ3. Κόψτε τις μ…κιες πια».

Διαβάστε επίσης: Με αυτή τη BMW M240i μπορείς να κερδίσεις 100.000 ευρώ!

H αγανάκτηση του Froehlich ήρθε μετά από χρόνιο καταιγισμό που δέχεται η BMW σχετικά με σχόλια και κριτικές που θέλουν τα μοντέλα της -και ειδικά την 3αρα- να «στρογγυλεύουν» από άποψη αμεσότητας και να χάνουν πολλή από την επικοινωνία που ανέπτυσσαν οι παλιότερες γενιές με τον οδηγό. Ο ίδιος συμπλήρωσε υπογραμμίζοντας πως «η νέα 3αρα είναι το πιο σπορ και πολυτελές αυτοκίνητο στα premium σεντάν». Μένει να το οδηγήσουμε για να διαπιστώσουμε του λόγου το αληθές.

Get it on Google Play Download on the App Store