Έρχεται νέο σύστημα πολυμέσων από την Audi

Την εντυπωσιακή έκθεση CES (Consumer Electronics Show), που λαμβάνει χώρα στο Las Vegas επέλεξε η Audi για να παρουσιάσει το νέο της σύστημα infotainment!

H έκθεση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Las Vegas, φέτος θα ανοίξει τις πύλες της από τις 8 έως και τις 11 Ιανουαρίου. Εκεί η Audi θα παρουσιάσει πάνω στο νέο Audi e-tron το νέο σύστημα infotainment, το οποίο από τα πρώτα δείγματα, το περιμένουμε άκρως φουτουριστικό.

Δείτε ακόμη: Επένδυση «μαμούθ» ύψους 40 δις ευρώ από την Audi

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία δηλώνει ότι στο μέλλον, λόγω της αύξησης των αυτόνομων οχημάτων, οι οδηγοί θα έχουν περισσότερο «ελεύθερο» χρόνο πίσω από το τιμόνι. Έτσι, για να αποφευχθεί η πλήξη, η Audi έχει αναπτύξει ένα σύστημα, το οποίο θα επιτρέπει στους οδηγούς και τους επιβάτες να απολαμβάνουν ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα, κάτι σαν in car cinema δηλαδή!

Προς το παρόν δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας πολλές λεπτομέρειες για την ακριβή λειτουργία του συστήματος, αλλά είναι αναμενόμενο να υπάρχουν φωνητικές εντολές, ανταπόκριση σε χειρονομίες και σαφέστατα λειτουργίες αφής, με ανανεωμένα γραφικά και καλύτερη πιστότητα ήχου!

Get it on Google Play Download on the App Store