Στην Ελλάδα το νέο Ford Focus! Δες το από κοντά

Το νέο Ford Focus είναι ένα από τα πλέον πολυαναμενόμενα αυτοκίνητα, καθώς εδώ και χρόνια κυριαρχεί στην ελληνική αγορά. Πλέον, όμως η αναμονή μας τελειώνει καθώς το νέο Focus πάτησε τους τροχούς του σε ελληνικό έδαφος.

Δείτε ακόμη: Βελτίωση για το Ford Focus ST Diesel από τη Mountune

Συγκεκριμένα, το πρώτο αυτοκίνητο που έφτασε στην Ελλάδα εκτίθεται στη Μαρίνα Φλοίσβου και πλέον μπορείτε να το δείτε από κοντά και στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο που έχει στηθεί από την Ford.

Για το καλωσόρισμα και για τις απαραίτητες συστάσεις, η Ford εκθέτει εκεί το Focus στην σπορ έκδοση ST-Line και προσφέρει σε όλους όσους το προπαραγγείλουν επιπλέον εξοπλισμό χωρίς extra χρέωση. Συγκεκριμένα, αυτός περιλαμβάνει Auto Park Assist, κάμερα οπισθοπορείας, προστατευτικά στα άκρα των θυρών και σύστημα απεικόνισης πληροφοριών Heads-up display. Η προσφορά του premium εξοπλισμού ισχύει για τις εκδόσεις ST-Line και για παραγγελίες που θα υποβληθούν στους Επισήμους Εμπόρους μέχρι και 28 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε επίσης: Προς πώληση Ford Focus RS500 με μόλις 20 χλμ.

Το νέο Ford Focus όμως δεν είναι μόνο του στο περίπτερο της μάρκας στο Φλοίσβο, καθώς δίπλα του φιγουράρουν τα Ford Kuga και Ford EcoSport. Να σημειώσουμε πως η το περίπτερο της Ford λειτουργεί Δευτέρα 20:00-22:00 και Τρίτη έως Κυριακή 19:00-23:00.

Get it on Google Play Download on the App Store