Στις 20 Ιουνίου η αποκάλυψη του Kia Seltos! (+video)

Μικρές γεύσεις μας δίνει σιγά, σιγά η Kia για το νέο της μοντέλο το Seltos, το οποίο αναμένεται να είναι ένας δυνατός παίχτης στην κατηγορία των Compact SUV.

Οι τελευταίες εικόνες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, αποκαλύπτουν τις δυναμικές γραμμές του αμαξώματος και πιο συγκεκριμένα του καπό, ενώ και σε αυτό το μοντέλο, «η μύτη της τίγρης» έχει παρουσία.

Δείτε ακόμη: XCeed: Το πρώτο Kia με ψηφιακό πίνακα οργάνων

Ο προφυλακτήρας διακρίνεται πως έχει δυναμικές και σπορ γραμμές, ενώ στη φωτογραφία προφίλ που δημοσιοποίησε η Kia, ξεχωρίζει η ελαφρώς κεκλιμένη προς τα πίσω οροφή. Στο οπίσθιο τμήμα του Seltos τα φωτιστικά σώματα έχουν μια αιχμηρή σχεδίαση, ενώ σε ότι αφορά τα εμπρός φανάρια, από το βίντεο αποκαλύπτεται πως οι προβολείς του Seltos θα έχουν 4 κάθετα στοιχεία σε σχήμα C, με τα LED φώτα ημέρας να έχουν τη θέση τους στο άνω μέρος των φωτιστικών σωμάτων.

Διαβάστε επίσης: Πρώτη επίσημη εμφάνιση για το νέο Kia XCeed

Στο εσωτερικό του Seltos, η Kia έχει τοποθετήσει μία οθόνη αφής 10,25 ιντσών, μέσω της οποίας ελέγχεται το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, με τον σχεδιασμό του να είναι σπορ, νεανικός, αλλά και εξαιρετικά στιβαρός. Υπομονή δυο μέρες ακόμα για την επίσημη αποκάλυψη του νέου κορεάτικου Compact SUV.

Get it on Google Play Download on the App Store